10
-
Supra-III #10 Én inkább Amerika Győzikét mondtam volna, de ja :-) -
harmi2009 #9 Van olyan politikus egyáltalán akinél szerepel? -
nlght #8 Nem tudom kinek mondok újat vele, de az etika szó sem Biden, sem Trump szótárában nem szerepel. -
codaco #7 Hozzászólásommal arra reagáltam, hogy Trump milyen gátlástalanul kihasználja a pozícióját. Pont mint Orbán.
Egyébként a hozzászólás akár dicséretként is hangozhat, hiszen a magyarok egy része messiásként várta Trump visszatérését. -
Szefmester #6 Lehet rosszul tudom, de az oltásnak megelőző szerepe van... amikor beteg vagy és kapod a "szurit" akkor nem oltást kapsz, nem megelőző cuccot, hanem valamiféle hatóanyagot amit pl kihánynál, vagy egyéb ok miatt közvetlenül a véráramba kell adni.
Amikor sugárban hánytam egy nyavaja miatt nem azért adták be fecskendőben az algopyrint mert megelőzni akartak valamit, hanem mert máskülönben nem lett volna ideje hatni...
De az ilyen egységnél is kevesebb agysejttel rendelkező konteóhívő gyíkgyökerek azt mondják az is ótás... és hogy a csipszet is belétek akarják űtetni.
Én már nem tudok hányni a magadfajta kreténtől aki legszívesebben népirtást követne el csak mert nem tetszik neki valami vagy valaki... csak dühöt. És sajnos bármi amit írnék, vagy mondanék netán tennék az törvénybe ütköző lenne. Ez még inkább csak dühössé tesz...
Mert beállítod magad valami meg nem értett zseninek, de amint nem tetszik valami jobban sivalkodsz mint a lipshyk akiket emlegetsz. -
Én csippet akartam nyomatni beléd, meg mindenki másba is, hogy végre libernyákok legyetek. Sajnos nem jött be a terv, de majd talán az új járvány idején, amit Bill Gates már elkezdett tervezgetni. -
reptile1313 #4 Ertem en,hogy negativ jelzokent probaltad hasznalni es azt hitted ez most nagyot fog szolni. De nem szolt nagyot. Hanyingerem van az osszes libernyaktol, es az oket vakon koveto kommentelotol is. Igy toled is hanyok.
Elvezitek, ha kinoznak titeket. Elveztetek,hogy mindenkibe eroszakkal vakcinat akartak nyomni, (egeszseges emberekbe)
elvezitek, ha haboru van, es elvezitek a fegyverlobbit is.
Nyilvan lehetne jobb Trumpnal, Orbannal de sajnos csak szarabbak vannak. fogd fel. -
reptile1313 #3 Azert kicsit jobb Orbannal Trump, Elon Musk meg meg Trumpnal is jobb arc. Es mindharman jobb arcok barmelyik von der lajenes fajtaju baranynal.
Utoljára szerkesztette: reptile1313, 2025.01.21. 09:46:45 -
reptile1313 #2 Milyen meglepo, pont msot megint egy Trump fobias cikk. -
codaco #1 Trump az amerikai Orbán.