7
  • nirriti
    Egy ideje a falamat ellepték a kínai propaganda cikkek, hogy kína mennyire szép meg jó meg hitech meg mindenféle hülye postok csoportokból amikhez semmi közöm. Az ismerőseim postjai csak néha keverednek közéjük és akár több hetesek szóval a színvonal esik ezerrel, lehet dobni fogom az egészet és marad a messenger amíg nem teszik azt is tönkre.
  • Frekvency
    és a ghostolással mi lesz kisköcsög?? Nekem abból lett elegem, hogy magammal beszélgettem a facebookon, mert ghostoltak, látszólag ott voltam a fészen, de idegen profilból magamra keresve nem is léteztem...
  • Nabateus
    Mondjuk ha a corporation-ok es politikusok kevesebbet hazudnanak, kissebb lenne a felfordulas. Meg ha a media is objektiv maradna.
    Igen…
    Es igy folytatva, ha a nagymamam sarga volna, es csengetne, o lenne a villamos.
    De nem az.
  • barret
    Mindig oda nyalnak,ahol az aktuális segg van! Ilyen a világ.
  • Vanek úr
    'Kedves' cukink úgy hajlik, ahogy a pénz hajlítja. Erről Hofi egy mondása jut eszembe: "Ezekhez képest a ház nélküli csiga egy gerincoszlop..."
  • manypet
    Hirtelen most túl sok lett a hiba és a cenzúra. Érdekes, hogy a demokrata kormányzás alatt ez nem tűnt fel a kis pszichopatánknak. Most meg milyen gyorsan változik a világ!
  • Cat #1
    Igazodnak a Trump-kormányhoz.