11
  • Gabbbbbbbbbbbb
    >W12-t majd kicsit normálisabbra sikerül csinálni.

Szerintem esélytelen, vége van annak a világnak, hogy jó és rossz verziók váltogatják egymást. Már nem a Windows licencért fizetett pénz a fő motiváció, hanem az adathalászat és az AI tréning.

https://en.wikipedia.org/wiki/Enshittification
  • mortep
    Jaja, sokmindent szeretne a Kicsipuha, de pont ők zárták ki a pck egy részét a váltás lehetőségéből.. sok intézmény nem fogja csak azért lecserélni az amúgy megfelelően működő gépparkját, hogy ablakOS11-re váltson
  • mortep
    +1
  • Vanek úr
    Nálam ilyen progi nem fut. Nem tudom, te honnan szerezted be...
  • Kissssss0 #7
    "A Microsoft nagyon szeretné, ha idén mindenki lecserélné a Windows 10-et "

akkor vehet nekem a mikószaft egy új gépet, rx7900xtx, 64gb ddr5, r 7 9800x3d, nahh nem mondjátok már hogy nem tudjátok kifizetni nekem(boci szem).
  • AgentKis
    "A Microsoft nagyon szeretné, ha idén mindenki lecserélné a Windows 10-et"
    Észrevettem. Megjöttek rá az ocsmány lassító frissítések, mint anno XP-re win7-re.
    pl.: msedgewebview2.exe állandó 8-15% terhelést ad a procinak üresjáraton. A win11-ben ezt nem csinálja.
  • RJoco
    Hajjaj. Windows és a hazudós llm? Mi lesz ebből?!
    Bízom benne, hogy nagy bukta és a W12-t majd kicsit normálisabbra sikerül csinálni. Addig meg kihúzza majd a W10 is.
  • end3
    Az biztosan nem fog összejönni! - Előbb fognak az emberek Windows 7-eket telepíteni az "illegalitásból".., - ha esetleg "véletlenül" (v. szándékosan,) elrontaná az utolsó frissítések egyikeivel a 10-es működését. (Már akinek a Win alapeszköz az internetezéshez. - Aki dolgozik vele, az valószínűleg majd rákényszerül a 11-12-re is, stb.)
    Utoljára szerkesztette: end3, 2025.01.07. 10:22:27
  • Gabbbbbbbbbbbb
    Ez eros tulzas, de tokeletes OS nincs es amugy meg tenyleg eleg jo.
  • izotop
    Tökéletes a Linux Mint sőt egyre jobb.
  • Kryon
    Hát még azt milyen érdekes lesz látni M$-nak, hogy hányan használják tovább win10-et frissítés nélkül is...