4
  • wraithLord
    Dehát már rég nincs. :D

Szerintem, hogy minek hívják, az arra utal, hogy mire használják, és nem arra, hogy Skynet van a telefonunkban... Vagy én nem tudom, ki mire gondol, amikor "AI/MI chipet" hall. Én arra, hogy olyan chip, ami (manapság) AI(-nak hívott) működések számolására képes és/vagy a legalkalmasabb. Hogy nem kellett ehhez új fejlesztés, hanem egy meglévőt előkaptak, az szerencse, mert többet lehet kaszálni. :D
  • end3
    Így igaz! - Az MI is része a néphülyítésnek, amellyel egy szűk körű, globalista, nagytőkés csoport még tovább gazdagítja önmagát, kiterjesztve az emberiségre az online, diktatórikus hatalmi és szinte folyamatos személyenkénti ellenőrzést és befolyásolást. - A cél.., ne legyen a bolygónkon magánszféra, ahová bárki visszahúzódhat és megpihenhet.

Boldog új évet minden SG-tallózónak!
    Utoljára szerkesztette: end3, 2025.01.01. 11:01:44
  • kvp
    Az "MI chip" valojaban csak sima egesz szam alapu (integer-es) vektoros gyorsitot jelent, amiket barmi masra is fel lehet hasznalni. Ezeket regen kriptografiara, meg sokkal regebben jatek hang gyorsitasra hasznaltak. Szoval leporoltak a regi aramkoroket, beraktak oket a CPU es a GPU magok melle es lett MI chip mindenben. Egyebkent ha nem neuralis matrixot szamolnak, akkor jok halozati es lemez titkositasra, 2D es 3D hang szintetizalasra, jatekban utvonalkeresesre vagy akar video stream feldolgozasra is.
  • RJoco
    Hogy a butatelefonomat lecseréljem egy butábbra? Nem szeretném. Remélem lesz, aki kihadja ezt a hülyeséget a telefonjából. Bár kétlem.