Egy év börtönt kaphatnak az agresszív kommentelők
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ebben az országban jelenleg a legveszélyesebb bűnözők a rendszer kritikusai.
https://www.youtube.com/channel/UCNMRCx_bkrHBdc51cuob9wg/featured
Nagyszerű! Akkor ezután a füvezők mellett a kommenthuszárok ügyeivel is totál feleslegesen terhelik majd a rendőrséget és a bíróságokat. Nehogy véletlenül jusson idejük a valódi bűnözőkkel is foglalkozni.
A torveny nyilvan ugy lesz megirva, hogy barmire ralehet majd huzni. Es lesz benne egy olyan kitetel, hogy "kiveve ha a fidesz erdekeben tortenik"
Jaja, Bayerkának kijárna már valami, csak az a baj hogy az nem komment ha TV-ben főműsoridőben az arcodat is vállalva uszítasz.
Nem baj, majd panamai, meg ilyen fiszem-faszom i IP címről csinálják. Ezeket baszhatják. Amúgy is a face ha jól rémlik 10 esetből, ha kettőnél adott ki ezeknek infót, mert amúgy pár évvel ezelőtt legalábbis bőszen informálódtak a face-nél például emberek után.
Utoljára szerkesztette: mukkelek, 2024.11.19. 13:30:50
Utoljára szerkesztette: mukkelek, 2024.11.19. 13:30:50
Tudom hogy a mélyen tisztelt törvényhozók csak el akarják hallgattatni a lipshyketmert már kezdi zavarni őket a sok sértegetés... meg a valóság felemlegetése..
De a helyzet az, hogy csak idén kb két tucat esetben tudtam jelenteni "kinyírlak te kamu/libbant/ukránszopkodó" jellegű kommentet facen...
Ha gyűlöletre építenek propagandát, és a saját oldaluk lelkesen alkalmazza is azt az ellenféllel szemben, akkor az biza öngól lesz és sok "jó" bérkommentelő és lelkes nyalonc fog eljárás alá kerülni. Időnként pedig a kedves párttársak is, mint bencsik vagy bayer zsoca... és akkor a mihazátlanok, meg a prostisrácok, meg a többi fizetett megmondóemberről még nem is beszéltünk. 😄
De a helyzet az, hogy csak idén kb két tucat esetben tudtam jelenteni "kinyírlak te kamu/libbant/ukránszopkodó" jellegű kommentet facen...
Ha gyűlöletre építenek propagandát, és a saját oldaluk lelkesen alkalmazza is azt az ellenféllel szemben, akkor az biza öngól lesz és sok "jó" bérkommentelő és lelkes nyalonc fog eljárás alá kerülni. Időnként pedig a kedves párttársak is, mint bencsik vagy bayer zsoca... és akkor a mihazátlanok, meg a prostisrácok, meg a többi fizetett megmondóemberről még nem is beszéltünk. 😄