10
mmm
  • militavia
    A FB szinte csak szeméttel van tele. Kb. néhány csoportba járok olvasni ezt-azt, és azok fele is zárt csoport. Amit elédrak az FB az lassan már csak clickbait fos meg ai generált szemét meg fizetett polidili és scan termék reklám.
  • militavia
    MINDEN fórum halott, a nemezköziek is nagyrészt vagy 95%-a elpárolgott az embereknek. Ez nem magyar sajátosság. Az egyetlen fórum, ami él és virgázik és ismerem a BMS4 repszim fórumja.

A reddit említése érdemes, mert ha hulladék és használhatatlan felület szinonimáját keresnem, akkor a reddit az annak iskolapéldája.

A játékokkal kapcsolatos fórumtevékenység lényegében a Steam discussion részbe és esetleg a redditre ment át.
    Utoljára szerkesztette: militavia, 2024.12.16. 13:15:12
  • cement
    van egy pár topik ami még mindig nagyon aktív, szerintem az is sikernek számít.
    a kétezres évek elején teljesen másként használtuk az internetet, én is ritkábban nézek már csak ide. minden generációnak megvan a saját médiuma amit jobban fogyaszt, nekünk az online chat alkalmazások meg a fórumok jelentették a kommunikáció csúcsát, ezért már csak a nosztalgia miatt is használjuk, ami még maradt. ált. iskola után első dolgom volt benyomni az IRC-t és az MSN-t és órahosszakat chateltünk. a ma éppen népszerű platformok és appok is el fognak egyszer néptelenedni.
  • Palinko
    Ezzel vagy 15 évet el vagyunk már késve szerintem, de kb minden magyar fórum kihalt, prohardver családot meg talán az indexet kivéve, redditet valahogy később felfedezték a magyarok és most az pörög meg a facebook csoportok. Megváltoztak az idők sajnos, pedig szerintem UI szempontból az SG mindenki előtt járt a maga idejében.
  • Botond #6
    És a mobil nézetnél nem tudsz semmire klickelni, mert ahogy tölti be a reklámokat aközben 4x viszi feljebb vagy lejjebb a sorokat, attól függően éppen mekkora reklámot illeszt be.
    Mobilról már rá se nézek, kinek van erre idege, hogy 10 nyomásból jussál be a kedvenc topikodba, amibe egyből be kéne jutni, csak mire rányomsz mindig elugrik máshova a gomb, mert oda reklám kerül, vagy kisebb a reklám és feljebb megy, és akkor meg másik topikba mész be.

Kihal ez a fórumozás velünk együtt. A gyerekeim már a facsét is nagyibooknak hívják amúgy, szóval azelőtt se nagy karrier van tartósan. :D
  • smith09 #5
    Pont tegnap néztem hogy az sg cikkekhez 0 hsz. 0 komment a FB . - n : (

kjozsef056
    Igen jól látod, kellemes nosztalgia az a kor, és az is h aktív volt ez az oldal.
    Pár hónappal ezelőtt írtam pár embernek üzenetet hogy legyen az a topik amit éppen használok, vagy szokták e még használni- e egyáltalán.
    Egyik része nem is válaszolt, másik része teljesen közömbös választ adott ami egyenlő volt hogy nem érdekli az egész, Pár ember volt mindössze aki azt írta hogy jó rendben, aktívabb lesz.
    Fentiek alapján nem gondolom h a jövőben nagy élet lenni itt.
  • kjozsef056
    Szerintem pont emiatt nem is fejlesztik mert minek/kinek?
    Anno a warez fénykorában pörgött ezerrel ,mert gyakorlatilag egy warez oldal volt.
  • Kissssss0 #3
    kár a gőzért, faszbookon is jelen van az oldal, de kb zéró ember szokta nézni.
  • Kepek
    Ha a gugliból jössz a fórumra, akkor a gagyi mobil nézet jön be.
    Millió 1 hiba van az oldalon.
    Ezeket ki kellene javítani első körben.
    Én besegítenék a javításba ingyen, ha lenne rá fogadóképesség a másik oldalról.
    Mivel verziókezelőn keresztül nyúlnék az oldalhoz, elrontani se lehet semmit, nincs kockázat.
  • FIFANFS
    Nem pörögnek a topikok. :( Kéne egy kis reklám neki! :)