5
  • Elef
    Valószínűleg elég sokan, keleti társadalmakban a fiatalok főleg, 12 órás munkaidő, 0 testmozgás, egész nap irodában / szobában vannak bezárva, túrázni divatból sem mennek ki már, mert ezzel lázadnak az előző generáció ellen.
    Apex-ben platina 3 szint felett szinte csak csalók vannak, fegyverváltásaik, mozgásaik sokkal gyorsabbak mint amit én alap beállításokkal el tudok érni.
    Landoláskor az én karakterem meg sem mozdul 1-2 másodpercig, amíg ezek a játékosok már full fel vannak fegyverkezve.
    ini fájlohz meg lustaságból nem nyúlok, persze megtehetném de úgy vagyok vele ahogy te is, minek? Textúrákat is le lehet venni, de minek? Örülök hogy nem doom1-es grafika van.
  • Macropus Rufus
    "kernel-szintű meghajtónak köszönhető, amely a PC indítása után azonnal elindul."
    ez engem a rootkit-re emlékeztett. Ami jó ötletnek tűnt a másolás elleni védelem terén, amíg a vírus írok rá nem jöttek, hogy milyen lehetőség rejlik a technológiában.
    Minden olyan dolog, ami az op. rendszer elött töltődik be komoly bizonysági kockázatot jelent, ha csak nem oldják meg, hogy a védelmi programok (pl. vírusírtók) még élőbb töltődjenek be...
  • tom_pika
    "Csak jobb akar lenni mint a tobbiek."

De hát nem jobb. Nem ő jobb. Hanem a csalást végrehajtó szoftver/hardver. Akkor meg mi a pláne benne? Annyi, hogy mások játékát tönkretettem?
  • kvp
    "Ki lehet ennyire beteg, hogy hardvert használ csaláshoz?"

Csak jobb akar lenni mint a tobbiek. Ilyen pl. az automata celbefogo rendszer a valodi katonai jarmuveken. Ezt a jatekokban aimbot-nak hivjak. Ha eleg olcso lesz a videojel alapu, tehat a valodi katonai megoldas jatek valtozata, akkor sokan akik nem olyan ugyesek mint a legjobbak hasznalhatjak a jovoben. Ez ellen nem lehet vedekezni, mert a videojel es az input hardver az analog (emberi) loop-ban van, ami nem vedheto le. (drm-ezett emberi latoidegek hasznalata nelkul :-D ) Ja es ez pc-n es konzolon is ugyanolyan jol mukodik, sot akar katonai dronon vagy valodi vadaszrepulon is...
    Utoljára szerkesztette: kvp, 2024.11.06. 19:34:12
  • Myers
    Ki lehet ennyire beteg, hogy hardvert használ csaláshoz? Mi jó van ebben?

Azt még megérteném, hogy ha valami pénzdíjas verseny lenne, de azok meg ellenőrzött helyszínen vannak, ott legalább a hardver ki van zárva, szoftveresen lehet, hogy tudnak valamit mókolni.

De hobbiból csalni, és erre még pénzt is költeni?