7
  • zetortraktor
    " Az hogy megírjanak egy jó sztorit hozzá sokadlagos szempont, majd a marketing részleg eladja valahogy. "

Ez érdekes, mert pont a történet jó volt, csak a film lett közepes. És nyilván, aki reklámokra jár vagy tudatlan, azt hiszi, hogy a marketing részleg bármit is jelent, és ha jelent, akkor pont most felejtette el, mit kell csinálni. Ez a szereplés mutatja, hogy nem sokat ér a marketing, ha az embert nem érdekli a film. És a film sztorija lehet bármilyen jó (mikor és hol számít a moziban a történet, lol!), ha az ember nem ül be.

Egyébként meg, ahogy lent írják, semmi rókabőr nincs abban, hogy ha adott több száz sztori, és csinálnak belőle három filmet. HÁRMAT. Sorozatokból meg képregényekből ezer meg egy filmet lehet csinálni mindenféle rókabőr nélkül. Nyilván a mai hisztigeneráció már három filmtől is besokall és nyüszít, hogy "ezdesok ezdesok", annak idején meg csak úgy jöttek a James Bondok, de az más idő volt.
  • nlght
    Rókabőr lenyúzás klasszikus esete, profit legyen az a lényeg. Az hogy megírjanak egy jó sztorit hozzá sokadlagos szempont, majd a marketing részleg eladja valahogy.
  • FIFANFS
    Csak néhány film, ami szerintem igazán jó: Bakancslista, Zodiákus, Zöld könyv és még sorolhatnám. A képregényfilmekkel az a baj, túl unalmasak számomra. Nem szól az egész másról: piff paff puff, és végén győz a jó. Semmi újat nem tudnak mutatni. Közhelyes, hogy kinek mi tetszik, különbözőek vagyunk, ha valakinek erre van igénye, akkor nézze ezt. Vannak azért sokkal jobb filmek, mint a képregényfilmek.
  • kalapos01
    arról nem is beszélve, hogy a Venom 3 így is sikeresebb, mint sok másik képregényfilm, csak egyszerűen a túl sikeres első két részt nem fogja utolérni. Amerikában. Mert világszinten a Venom 3 azért sikeresebb lesz, mint a Venom 2. Akkor meg miért is kéne abbahagyni?
  • kalapos01
    "Van egy mondás: a csúcson kell abba hagyni."

ez nettó ostobaság. nem csak azért, mert senki nem tudja, hogy hol a csúcs, hanem azért is, mert aki ismeri az általános iskolás matematikát, az tudja, hogy a csúcs után jó eséllyel még fixen pozitívban lehet kijönni egy filmmel. utána kell abbahagyni, amikor várható az újabb csökkenés.
  • kalapos01
    " Sztem vannak sztorik, amiket nem kell 4-5 részen (v. akár 3) erőltetni. "

a képregényes sztorik nem ilyenek, mert azok olykor több száz részen mennek nyomtatásban, és moziban is lehetnek nagyon sokáig sikeresek. miért ne lehetnének. utólag könnyű okosnak lenni, ha valami jól megy, akkor előre senki nem fogja megmondani, hogy pont melyik rész után csökken az érdeklődés.

ez sem azért csökkent, mert harmadik rész. hanem azért, mert amilyen harmadik rész.
  • Macropus Rufus
    Vajon miért is? Sztem vannak sztorik, amiket nem kell 4-5 részen (v. akár 3) erőltetni. Ha meg még is akkor csinálok valami jó endinget és ennyi. Na ez itt nem jött be. Akartak valami lezárás szerűt, de nem igazán jött át. Ha lesz több rész akkor okés, de vélhetően nem lesz. Én mondjuk az első részt sem folytattam volna, mert az úgy volt jó sztem. A második sem volt annyira rossz, de azért nem nagyon közelítette meg az elsőt. Ez meg... hagyjuk. Van egy mondás: a csúcson kell abba hagyni. Csak sok esetben a csúcs után esik le a stúdiónak, hogy már túl vannak rajta és ez már a lejtmenet.