6
  • felemelő
    Részemről azokat nem szeretem, akik szerintem érdemtelenül szerezték a vagyont (minden ilyen szubjektív, bár jobb helyeken azért hatóságok is kontrollálják a "tisztességes" jövedelmet.... más kérdés hogy még ott sem elég jól)
  • Frekvency
    ne általánosíts, csak a nyomorult életüek nem szeretik őket..
  • coolbboy83
    Az emberek pedig a gazdagokat nem szeretik....
  • felemelő
    "a milliardosok nem igazan szeretnek, hogy barki tudja merre jarnak"

És némelyik bujkáló ilyen milliárdos pont az, aki embertársaik sok-sok millióinak a követésével foglalkoznak, hogy tudják mit írnak, mit vesznek és hogy merre járnak!

Innen vicces a viselkedésük.
  • Sequoyah
    Senki sem szereti, szoval reszben egyutterzek veluk..

De ha aranytalanul nagy reszet hasznalod a vilag eroforrasanak, akkor az is ertheto hogy elszamolassal tartozol. Es a maganrepulo az talan a legkirivobb peldaja az eroforras pazarlasnak. Meg amikor produktiv dolgokra hasznaljak megertem, de sokszor csak bulizni mennek vele Miamiba vagy Ibizara.
  • kvp
    Nos valahol ertheto, hogy a milliardosok nem igazan szeretnek, hogy barki tudja merre jarnak, ez mar anno a Habsburg csaladnak se hasznalt. Viszont a modern globalis vilagban meg kell erteniuk, hogy a nagy vagyonhoz jaro nagy hatalom egyben nagy felelosseget is jelent es egyre tobb embernek nem tetszik merre viszik a vilagot. Plusz az ukran haborunak koszonhetoen a kamikaze dronok nagyon-nagyon olcsoak lettek es a Foldon barkit barhol meg lehet veluk talalni. Erre a helyett, hogy ezek a milliardosok a globalisan elfogadott erkolcs szerint cselekednenek inkabb megprobalnak elbujni. Egy ideig talan mukodhet, de mar a Habsburgoknak se jott ossze.