6
  • Frekvency
    youtube szintén. Ha a hozzászólásod begyújt pát dislike-ot - amit te nem látsz - akkor szépen mész az egyszemélyes youtubra :D Épp az imént néztem, gyönyörúen ott vagyok MAGAMNAK de más nem lát : DDDD kibaxott egy nyomorult társaság az is..csak szépeket lehet írnimegbájologni benyalni, ha már karakteres vélemyényed van szépen beqrnak shadowba...
  • Kissssss0 #5
    "akkor csinálhatsz egy /r/igazihungary -t és utána úgy moderálhatod, ahogy csak szeretnéd. "

ehhh hát őőő...ez csak addig működik amíg viszonylag kishal vagy és nem vonod magadra a figyelmet.

volt egy jobbikos sub redditen, alig volt 100-nál több tag és havonta talán ha volt egy post, természetesen az r/hungary maffiának nem nagyon tetszett hogy van hazai jobbos vélemény is az oldalon, rögtön szarrá repotolták a sub-ot, moderátorokkal együtt törölve lett az egész, mintha nem is létezett volna.

ugyan ez megy a ruszki/ukrán háborúval is, a legtöbb sub megy a levesbe ha a ruszki oldalról jön valami videófelvétel (combat foto/video), csak és kizárólag r/ukraine r/worldnews és egyéb lakáj sub-ok léteznek.

az egyetlen épkézláb sub r/UkraineRussiaReport ami még úgy ahogy létezik a milliónyi proUA bot hadseregével.

( r/DeclineIntoCensorship kiherélését és a r/WatchRedditDie elhallgatását már meg se említem)
  • Gabbbbbbbbbbbb
    >Redditet is megemlithetjuk a tulbuzgo moderatoraival es botjaival

Abszolút helytálló kritika, viszont azt azért tegyük hozzá, hogy a nagy szoci platformok közül reddit rendszere a legtranszparensebb, náluk nem fekete doboz algoritmusok farmolják az intenzív interakciókat. Az már egy más tészta, hogy mit tehet meg egy szub moderátora és kreátora a neki nem tetsző elemekkel szemben az ő saját kis birodalmában. Például, ha neked nem tetszik mi megy a /r/hungary/ -n, akkor csinálhatsz egy /r/igazihungary -t és utána úgy moderálhatod, ahogy csak szeretnéd.
    Utoljára szerkesztette: Gabbbbbbbbbbbb, 2024.10.19. 11:24:46
  • Frekvency
    például ezért is hagytam ott a picsába a fészbukot, kökeményen árnyékba raktak. Már eleve ugy csináltőák,hogy nem lehetett rákeresni a nevemre. Persze ezt is trökkösen, ha én kerestem akkor feldobott engem találatnak, de ha egy másik profillal próbáltam rékeresni a nevemre akkor nem voltam sehol! Meg atöbbi szarság! Gyanús volt, hogy irogatok facebukra de valahogy nem igazán válaszolgat senki, nézem másik profilomon, nem is jenet meg a hozzászólásom, csak én láttam mintha ott lenne!!! Szemét egy banda, ki is léptem a fészbókból, meg gyakorlatilag mindenhonnan, már csak ideirogatok néhanapján de itt is szeretnek törügetni posztokat.
  • Nabateus
    Redditet is megemlithetjuk a tulbuzgo moderatoraival es botjaival
  • Tetsuo
    A liberalizmus hozadéka úgy, hogy a szólásszabadságot pedig tűzzel-vassal irtja.