3
  • M2 #3
    Javasolnám, hogy ahogy régen nem volt hétfőn tévé-adás, úgy ne legyen heti egy napon internet!
  • CommieSlayer
    #2
    Bírom, hogy magától értetődő manapság, hogy mindenki a másikaknak akarja megszabni, hogy hogyan neveljék a gyereküket.
    A vége minden ilyennek az, hogy az eredeti probléma megtízszereződik, de cserébe az állam mindent tudni fog rólad és mégtöbb dologba szólhat bele.
  • kvp
    #1
    Egyreszt jogos lenne a korlatozas, mert a fiatalok fejlodesere tenyleg rosszul hatnak a kozossegi oldalak, masreszrol azok akik mar raszoktak nem tilthatoak le azonnal, mert nehezen viselnek el. Kb. olyan lenne mint egy sulyos kabitoszerfuggot kezeles nelkul bezarni egy szobaba es azt varni tole, hogy magatol felepul.

    Alternativa lenne a felmeno rendszerben torteno bevezetes, de akkor elvesztenek egy kb. 14 evnyi kiskoru generaciot, akik mar szuletesuk ota hasznaljak a kozossegi oldakat. Oket mar nem igazan lehet letiltani.

    Arrol nem beszelve, hogy a tiltast nehez lenne ervenyesiteni, mivel nem tudjak egyertelmuen azonositani a keszulekek elott uloket, tovabba ha letiltanak az ismert halozatokat, akkor nenne helyette szaz mas, fu alatt.

    A harmadik szempont, hogy a legtobb nyugati kormanyzat nem szeretne feladni a fiatalok folotti kontrolljat, amit a kozossegi media biztosit szamara, igy csak a konkurens hatalmak (pl. Kina vagy Elon Musk) altal iranyitott szolgaltatasokat szeretnek blokkolni, de a sajat "barati" halozataikat nem, mivel ezek fontosak az uj generaciok engelmessegenek biztositasaban.

    Nehez kerdesek es egyikre sincs jo valasz.