4
  • Pontiac2
    inkább az első résztől kéne az összeset a legújabb Unreal 5 motorral csúcs részletes Reality grafikával kiadni hasonló kamerakezeléssel mint a shadow of tomb raidert. Mert ezek a gyenge remaster próbálkozások ugyan azt a 20 éves semmi grafikát színezik és ez már nagyon elavult.
  • Wolfi24
    Azt elrontani? Nem tudom emlékszel rá, hogy milyen állapotban jelent meg a hatodik rész még 2003-ban? Sőt, mind a mai napig szinte játszhatatlan a játék, hacsak nem rakod fel azt a rengeteg nem hivatalos javítást hozzá. Félreértés ne essék, én is nagyon szeretem az Angel of Darkness-t, de egyszerűen nem tudtam elmenni a hibái mellett. Úgy, hogy én szeretnék látni egy hivatalosan megjelent javított hatodik részt.
  • arylacee
    Nekem az Angel of darkness nagy kedvenc. Ha ezek hozzányúlnak valszeg csak elrontják.
  • Gladiator
    Szerkesztőnek: Kapott bejelentési dátumot, ott is van a videó végén: Feburár 14.

Ahh, amúgy egyik szemem sír, a másik nevet... Azt hittem az előző Remasteredbe azért nem tették bele a 4. felújított változatát, mert egy teljesen új rész jön, ami megint Egyiptomban játszódik majd.