12
  • CommieSlayer
    #12
    "Persze, nyilvan a szabadsagot szeretok fogjak elrontani a vilagot, nem a fasiszta gyulolkodok"
    Komcsi vagy, aki liberálisnak hazudja magát és mindenkit lefasisztázol, aki nem ért veled egyet. Minden vádaskodásod projekció.

    "Most viszont, amiota Elon Musk a "szolasszabadsag" neveben atvette, azota liberalis kritika nem nagyon van toleralva rajta"
    Ha tiltva van az ellenvélemény az neked a szólásszabadság. Ha mások vitatkozhatnak veled az meg azt jelenti, hogy a véleményed nincs tolerálva. Ezt hívják nárcisztikus szociopátiának.
  • peterx
    #11
    "Igen, a noknek, kisebbsegeknek, melegeknek es masoknak is." - ja igen és a "pozitív" diszkrimináció is diszkrimináció. Tehát diszkrimináljátok a férfiakat, a többségi társadalmat, a heterokat és másokat. Ez aztán a liberális szabadság...

    Miért nem lehet esetleg, hogy organikusan fejlődjön a társadalom ahelyett hogy mérnökösködtök? hogy mindenki annyi figyelmet kapjon amennyit sikerül magának megszerezni saját érdemei által TERMÉSZETES módon? miért kell belenyúlni a társadalomba mesterségesen előnybe részesíteni kisebbségeket a többség kárára?
    Utoljára szerkesztette: peterx, 2024.10.05. 00:29:51
  • peterx
    #10
    Nem tudom, hogy olvastad-e hogy azzal kezdtem hogy "Mindenkinek", ergo a nőknek, a kisebbségeknek, a buziknak, mindenkinek joga van gyűlölni (is) és tele szájjal belemondani a nagyvilágba amit akar. A szólásszabadság a szélsőbaltól szélsőjobbig, férfit, nőt, kisebbséget, heterot, homot, stb., MINDENKIT megillet. Amit viszont nem kontrollálhattok, hogy ki hallgassa meg a mondanivalótokat. Ez mindenkinek a saját döntése.

    Nektek az a bajotok, hogy képtelen vagytok elfogadni, hogy a társadalom túlnyomó többsége közönyös mások iránt, szimplán nem érdekli a kisebbségek problémái van elég baja mindenkinek a saját életébe elég, nem titeket akar hallgatni a nap 24 órájában, ezért vagytok ilyen erőszakosak, ezért nyomjátok tele szivárványos hányingerrel a létező összes média terméket, hogy minden csak rólatok szóljon. Megjegyezem ennél jobban semmi nem tud több undort kiváltani másokból ha valamit le akarnak nyomni a torkunkon.

    Pl a hazai gyermekvédelmi törvény eszébe se jutott volna senkinek ha nem lenne ilyen erőszakos nyomulós az lmbt lobbi.
    Utoljára szerkesztette: peterx, 2024.10.05. 00:15:40
  • Sequoyah
    #9
    Nem, ez az anarchia. Ti a torvenytelenseget akarjatok, ahol TI azt mondtok amit akartok, mindenki masnak pedig kuss.
    A liberalisokat az kulonbozteti meg, hogy ok MINDENKI szamara elerhetove akarjak tenni a szolas es egyeb szabadsagot. Igen, a noknek, kisebbsegeknek, melegeknek es masoknak is. A konzervativok ezt nem tudjak elfogadni, es a nagy "szolasszabadsag" azonnal veget er naluk amint valaki mas velemenyen van.

    Nezd meg mi lett a Twitterbol. Eredetileg nem cenzuraztak jobb es baloldani Tweeteket, csak a gyuloletbeszedet es hasonloakat. Most viszont, amiota Elon Musk a "szolasszabadsag" neveben atvette, azota liberalis kritika nem nagyon van toleralva rajta...
  • peterx
    #8
    Hát még ha a szabadságot szeretnétek... de nem, ti mindenáron kontrollálni akarjátok a közbeszédet mindenféle (hiper)érzékenységre hivatkozva.

    Mindenkinek joga van gyűlölni/kinevetni/el nem fogadni, bárkit, bármiért, bármikor és bárhol. (Te is nyugodtan gyűlölheted a "fasisztákat", a veled egyet nem értőeket, stb. szíved joga)

    Viszont nem kontrollálhatjátok az emberek gondolatait, sem a szólásszabadságot. Deal with it. Ahogy mi is megtűrünk titeket "liberálisokat", úgy nektek is el kell tűrni, hogy mások másként gondolkodnak. Ez a valódi szabadság.
    Utoljára szerkesztette: peterx, 2024.10.04. 23:40:14
  • Sequoyah
    #7
    Persze, nyilvan a szabadsagot szeretok fogjak elrontani a vilagot, nem a fasiszta gyulolkodok:D
  • CommieSlayer
    #6
    1. Nem csak a konzervatívokat függesztik fel, hanem mindenkit, aki nem szélsőbalos. A libertárius posztokat is gyakran törlik. A balközép posztokat is gyakran törlik.
    2. A balosoknak az a dezinformáció, amivel nem értenek egyet. Ezzel igazolni a cenzúrát egyszerű hazugság.
    3. Gyűlöletbeszédre megint csak álságos hivatkozni, mert a balosok sokkal nyíltabban gyűlölködnek és lazán posztolnak tömegével halálos fenyegetéseket és szinte soha nem törlik ezeket.
    Utoljára szerkesztette: CommieSlayer, 2024.10.04. 22:55:25
  • M2 #5
    A "világ" köszöni szépen jól van! A liberális világ fogja önmagát felemészteni, mert aminek nincs alapja, az hamar önmagába roskad. Nincs ideológiai alap, csak néhány tucat kőbuta milliárdos ötletei a világ jobbá tételére.
    A nagy kérdés számunkra az, hogy magával viszi a nyugati civilizációt is, vagy valami azért megmarad...
  • TheGreatFilter
    #4
    Ilyen a jól ismert liberális gőg, ami miatt a világ pusztulófélben van. A valóságos okot mindenki tudja: tisztességtelen hátrányteremtés.
  • repvez
    #3
    csak azért mert a liberálisok anynira elfogadoak, hogy aki nem ért velük egyett az ellenuk van , mig a másik oldal meg leszarja és inkább nem foglalkozik hulyékkel.
  • Szefmester
    #2
    Mintha a repubok tudnák mi is a magzat és a gyermek között. :D
  • nlght
    #1
    Tény hogy mindenhol vannak hülyék, de amikor a legfelsőbb bíróságba fekete nőt választottak kb 2 éve, és megkérdezte tőle egy előválogatáson egy női szenátor, hogy tudja-e, hogy mi az a nő, akkor a fekete liberális női jelölt nem tudta megmondani, és mégis megválasztották a LEGFELSŐBB BÍRÓSÁGBA.
    Ez számomra csak Monthy Pythonban fordulhatott volna elő, nem pedig az életben. Hogy fogg női/férfi jogokkal és abortusszal foglalkozni ez a bíró, ha nem tudja, hogy mi az a nő? Nem esett le még senkinek, hogy ez a woke őrület ezer sebből vérzik logikailag? Mindenki az aminek bemondja magát, bárki bármi lehet... Persze ha van mögötte a kezdetektől egy Fekete Kő 9 (!) trillió dollárral, akkor bármi lehetséges, az őrület normalizálható, ha a társadalom megosztható vele, és a társadalmi problémákból persze vastagon hasznot húznak ezek a titokzatos topgazdagok a Fekete Kő mögött