2
  • RJoco
    #2
    Ugyan minek? Hogy ugorjon a gari?

    Már évek óta egy gép van a TV alatt. A samut anno rákötöttem a netre, aztán a HUD-on mindig tolta a filmajánlókat. Úgyhogy leszedtem a netről, de az utolsó ajánló ott maradt. Szerencsére nem volt zavaró borítókép, mint korábban nemegyszer.
    Mondjuk a teló képét kirakni a TV-re nem hülyeség. Egy nyaralást követően lehet mutogatni a meglátogató ismerősöknek, de ezt meg tudom tenni a PC-vel is.

    Az LG TV-m soha nem látott se netet, se koax kábelt. És amíg nálam van, addig nem is fog látni. Ahogy a következő tévéim sem.

    A lényeg, hogy összeraktam több, mint 4 és fél évvel ezelőtt egy nagyon keveset fogyasztó, de gyors számítógépet. Nem azt a tenyérben elférő viccnek is rossz cuccot, aminek a leírásában adott esetben benne van, hogy a bekapcsolása akár 5 percig is eltarthat. A melóhely is tele van ilyen kis munkaállomásokkal. Sokszor egy rettenet. Bár a W10-esekkel szereltek gyorsnak tűnnek, de, csak mert azok ugye alapból nem állnak le rendesen.

    Szóval nálam a PC a nyerő. A streaming szolgáltatások elérhetőek, ha kellenének, yt is van, böngészni is egyszerűbb normális perifériákkal, nem úgy, mint távorányítóval.
    Mi az ami nincs? Reklám. Az nincs egy darab sem. A reklámblokkoló gondoskodik róluk.

    Azért arra kiváncsi lennék, hogy egy blokkolóval ellátott RPi DNS kiszolgálónak beállítva vajon milyen eredménnyel működne TV-n. De annyira nem érdekel, hogy én magam teszteljem.
  • Gabbbbbbbbbbbb
    #1
    TV jailbreak, Geohot go!