5
  • CommieSlayer
    #5
    "Kb olyan mint a Covid járvány elején az egészségügyi ellátás volt. Túlterhelte az ágazatot és ebbe belehaltak az emberek."
    Ez hazugság. A kórházak nagyrésze tök üres volt. Előre kiürítették őket, hogy majd helyet adjanak a jövőbeli covid betegeknek. Aztán ugyanúgy üresen álltak utána is. Szóval a kezeletlen betegek a hibás politikai döntések miatt haltak meg és azóta se számoltattak el ez miatt senkit.
    A tv azt a néhány kórházat mutatta csak, amiben az egész országból felhalmozták a covid betegeket. A többi üresen álló kórházat nem mutatta. Arról csak a social media-ból lehetett értesülni, mivel sokan bementek az üres kórházakba és levideózták őket.
    Utoljára szerkesztette: CommieSlayer, 2024.09.19. 00:49:43
  • harmi2009
    #4
    Pedig ez lenne a legjárhatóbb vagy hozzájárulnak a hálózat fejlesztéséhez a fogyasztási díjon felül mondjuk valamilyen adókedvezményért cserében ha már több adatközpontok akar a kormányzat.
  • harmi2009
    #3
    Nem a mennyiséggel van a bajuk hanem az intenzív növekedéssel.
    Kb olyan mint a Covid járvány elején az egészségügyi ellátás volt. Túlterhelte az ágazatot és ebbe belehaltak az emberek.
  • CommieSlayer
    #2
    Szóval ha sokat veszek valamiből, akkor az drágább. Régen ez pont fordítva volt.
  • felemelő
    #1
    Ha meg saját eszközökkel teremtik elő az energiájukat (napelem, de mint hallottuk még saját mini atomerőmű blokk is szóba jöhet), akkor meg felháborodnak, mert elvesztik az üzleteket.