4
  • kvp
    #4
    "Szóval ez így sokat nem ér."

    Mivel nem holland ceg, ezert az adatok hatosagi torlese vagy kulfoldi jogsegellyel (tehat masik orszagot szepen megkerve) vagy a kulfoldi adatkozpontok elleni katonai csapassal lehetseges. Az elobbire nem hajlando a clearview anyaorszaga, a masodik pedig haborus cselekmeny lenne.

    A clearview pedig bejelentette, hogy nem fizetnek, nem torlik az adatokat es a hollandok elmehetnek ahova akarnak. A holland allam csak a clearview helyi felhasznaloit buntetheti, de az meg csak nekik okoz versenyhatranyt.

    A jelenlegi nemzetkozi jogrend a hatarokon atnyulo halozat (az internet) miatt hasznalhatatlanna valt, mind adatvedelmi, mind tartalom moderalasi szempontbol.
  • end3
    #3
    Az terrorcselekmények elkövetőinek kézre kerítéséhez jól jön az ilyen adatbázis. De a globálissá váló szervezett bűnözés és drogkereskedelem elleni küzdelem sem nélkülözheti a szolgáltatást. (Sajnos, egyre durvuló világban élünk.) - Esetleg, a META profilozásaiból kimaradók itt találhatók meg, sorban.
    Utoljára szerkesztette: end3, 2024.09.10. 09:53:36
  • barret
    #2
    Kit érdekelnek a fényképek? Utalják át a lóvét!
  • Celeborn
    #1
    Az tök jó, hogy jól megbüntetik őket, de gondolom a fényképek attól még az adatbázisban maradnak. Szóval ez így sokat nem ér.