5
  • barret
    #5
    No meg hátrányos megkülönböztetés!
  • VolJin
    #4
    Az idealizált testkép fasiszta elhajlás!
  • reptile1313
    #3
    Az olyan fergektol, akik alkoholkampanyt csinalnak nyilvan nem kell felteni, kit erdekel,hogy a bor, sor, palinka, vodka, viszki KARCINOGEN, azaz RAKKELTO.
    Az egeszseges eletmodtol viszont meg kell oket vedeni BIZA.
    HOgy hozhatnak dontest 60 alatti IQval? szavazati joguknak sem szabadna,hogy legyen. Ehelyett torvenyeket hoznak, .1 bites AMOBAK? :DDD
  • reptile1313
    #2
    Mi lenne igy az orvosok berevel es szegeny gyogyszeripar bevetelevel? Es mi lenne a nyugdijrendszerrel, ha tul sok idos edesanya es edesapa elhetne. Ez ellen TENNI KELL GYEREKEK. Nem vezethetik felre szegeny gyerekeket azzal,hogy vekonyan egeszsegesek lehetnek teljes erteku (pl.: novenyi) etrenden. Etetni kell oket az egeszsegtelen telitettzsiros transzzsiros kazeines sajttal, tejjel, karcinogen hussal es a sok feldolgozott sz.rral,mint nutella, ami tele van szinten telitettzsirban duskalo palmaolajjal, vagy hidrogenezett transzzsiros margarinnal. Hadd vergodjenek,izzadjanak budosen nyaron.
    2024:
    Hamis kep,hogy aki vekony, az egeszseges, aki dagadt, az egeszsegtelen, mert tonkremennek a terdizuletei. Nehogy mar ilyen hamis dolgokat megtudjanak, es kevesebbet fogyasszanak, es rontsak a GDPt.
    Hamis kep,hogy a ferfi az ferfi, a no az no.
    Vigyazni kell meg kell ovni oket, nehogy elessenek attol a lehetosegtol,hogy betegek legyenek, es marekszamra ehessek a gyogyszert. Felhaborito lenne,ha felismernek a sajat lanyukat 80+ evesen. Regen is ugy volt, hogy mindenki beteg, es DAGADT, nehogy maskeppen legyen.
    Utoljára szerkesztette: reptile1313, 2024.09.06. 11:42:38
  • CommieSlayer
    #1
    Ja a világ egyik legelhízottabb országában az a legnagyobb veszély, hogy a tinédzserek majd fittnesz videókat néznek. Há nehogymá befolyásolják a kis Tank Arankámat! Arany kis szívecskéje, rosszul érezné magát, mert nagyobb a segge, mint egy kisautónak. Köcsög jútúb!
    Beauty comes in all shapes and sizes!