9
  • ximix #9
    Oké, akkor a deepfake porn után süllyedjünk lejjebb a real fart videókig
    LaraJuicy


    Utoljára szerkesztette: ximix, 2024.09.07. 22:36:51
  • CommieSlayer
    #8
    Úgy tűnik a nőkön az értelmes viselkedés számonkérése ma már nőgyűlöletnek számít. Egy nő követelhet bármilyen értelmetlen dolgot, arra csak igennel szabad felelni, különben kispöcsű vagy, meg szűz. A hisztis nőknek való szó nélküli engedelmeskedés meg férfias viselkedés, ami végtelen mennyiségű puncihoz juttatja az embert.
    Igen: Azért mondom, hogy ez a fajta zaklatás csak akkor működik, ha komolyan veszik, mert nem tudok csajozni. Sőt a barátnőm se tud csajozni, akinek ugyanez a véleménye.
    Utoljára szerkesztette: CommieSlayer, 2024.09.07. 13:40:23
  • Frekvency
    #7
    sok nyomorult hozzászóló kan milyen lelkesen kiáll itt a kispöcsű sárgaköcsögök mellett...nem megy a csajozás gyerekek??
  • sertrex
    #6
    Az ázsiaiak? A környezete? Ahol él? A koreaiak meg tudják egymást különböztetni. Talán azon aggódik, hogy mit szólnak azok akiknek a véleménye számít neki. Biztos nem azon agyal, hogy te Magyarországon meg tudsz-e megkülönböztetni két koreai lányt. Fél Magyarország is beszopna simán bármilyen deepfake videót, képet.
  • kvp
    #5
    Attol tartanak, hogy ha ez normalizalodik tarsadalmi szinten (valoszinuleg mar megtortent), akkor a valodi bantalmazasok szama is meg fog noni, tovabba semmilyen bizonyitekot nem lehet a jovoben felhasznalni, mert nem dontheto el, hogy valos vagy hamisitott felvetel. Hiaba lesz video rola, hogy X bantalmazta Y kiskorut, nem tudjak bizonyitekkent elfogadni, mert lehet azt csak Z generalta szoftverrel.

    Alapvetoen nem errol a vegerol kellene elkezdeni a tarsadalom rendbetetelet, de ugy latszik az erintettek nem tudjak honnan is lehetne. Ez a tarsadalom tovabbi atomizaciojat eredmenyezi ami annak osszeomlasahoz vezethet.
  • nlght
    #4
    már most sem veszik komolyan a képeket, sőt a videókat sem
  • nlght
    #3
    amúgy is ki tud különbséget tenni több millió ázsiai nő képe között? majd biztos felismerik az utcán a szembejövők
  • barret
    #2
    Azt érik el vele,hogy senki nem veszi komolyan a képeket.
  • CommieSlayer
    #1
    "a nemzet mély válságban van."
    Ez a társadalom évről évre csak hülyébb lesz.

    Megkérdeztem barátnőmet, hogy mit szólna, ha valaki azzal zsarolná hogy közzé tesz róla AI-val generált pornó képeket. Azt mondta: "Tegye. Engem nem érdekel.".
    Ennyit a nemzeti válságról. :D