3
  • VolJin
    #3
    Top comment
  • kvp
    #2
    Mivel az progressziv globalistak tamogatjak az iszlam ternyereset es megfelelne nekik egy globalis iszlam allam, abban az esetben ha ok adhatjak az uralkodo elitjet. A szaudi rendszer berendezkedese alapvetoen tetszik nekik. Ez azt is jelenti, hogy ahogy a 30-as evekben a new york-i nagytokeseknek lett volna tokejuk, lehetoseguk es idejuk megmeneni a zsidok nagyreszet es ennek ellenere nem tettek, ugy a mostani progressziv globalista nagytokeseket sem erdekli Izrael vagy a zsido nep megmaradasa.

    Ezek fenyeben az szamit gyuloleteszednek amit ok annak tartanak. A jelenlegi mainstream nyugati politika szerint a feherek lete is gyuloletet okoz, mig a zsidosag kiirtasa ujra nepszeru otlette valt a nyugati ertelmisegi korokben es a nyugaton elo iszlamista lakossag (helyileg egyre tobb helyen tobbseg) koreben.

    Ne felejtsuk el, a naci nemetorszagban a zsidok kiirtasa torvenyes volt. Marmint a naci torvenyek szerint. A facebook torvenyei szerint a Izrael eltorlesere felhivni torvenyes, fehernek (es most mar zsidonak vagy keresztenynek) lenni pedig gyuloletkelto. Az o weboldaluk, az o torvenyeik.
  • M2 #1
    Szerintem meg a White Power sem az, mégis kibaxtak!