2
  • CommieSlayer
    #2
    Az emberek többségét nem érdekli a szólásszabadság. Nem értik miről szól, vagy miért kéne, hogy létezzen ilyen. Nekik a diktatúra is jó ha elhitetik velük, hogy ez a konszenzus és azt látják hogy a többi embernek se jobb, mint nekik.
  • FICEK9
    #1
    Szépen terjed a "demokratikus" diktatúra a világban.
    Döntsék már el mit akarnak! Vagy legyen igazi szólásszabadság és kezeljük felnőttként az embereket, adjunk meg nekik minden információt és hagyjuk hogy végre maguktól is elkezdjenek gondolkozni, hogy felismerjék maguktól mi lehet az igazság és mi álhír!
    Még jó hogy a levegőt nem büntetjük meg, hogy terjeszti a hazug szavakat (Erős túlzás tudom, de aki értelmes, az érti mire gondolok)!
    Vagy akkor legyen egy tényleg szakértőkből álló, demokratikusan megválasztott emberekkel (vagy nem részrehajló AI-al?) végeztetett globális cenzúra, ami tényleg kiszűri a hazugságokat, álhíreket, félhíreket, stb....! És akkor a nép lesz a gyerek a szakértők meg az okos szülők amik majd eldöntik mi a jó és mi a rossz.
    Mindenki döntse el magában melyik neki a kevésbé rossz, mert hamarosan mindenkinek el kell döntenie melyik oldalra áll és mi lesz a világunkból!