6
  • ximix #6

    Most akkor melyik ?

    "Megupload-al az volt a probléma, hogy a szolgáltatót csak a bevétel érdekelte, az egyáltalán nem, hogy illegális tartalom megosztására használja mindenki a linkjeit, nem törölték a tartalmakat és gondolom -külföldi- hivatali törlési kérelmekkel sem foglalkoztak. "


    Idézet a cikkből
    „az USA engedelmes dél-csendes-óceáni gyarmata most úgy döntött, hogy kiad engem azért, amit a felhasználók kéretlenül feltöltöttek a Megauploadra, és amit a szerzői jogtulajdonosok közvetlen törlési hozzáféréssel azonnal és kérdés nélkül eltávolíthattak”
  • Kissssss0 #5
    austrália meg új zéland az kb amerika hátsó kertje, wasingtonból egyet füttyentenek és mindenki vigyázzba áll, nem értem kim kölök minek telepedet le oda, az ilyen embereknek(dotcom, assange, stb...) ironikusan de rég kínában vagy oroszországba kellet volna menekülnie, esetleg indiába.
  • mortep
    #4
    ...és az államokban
  • Gabbbbbbbbbbbb
    #3
    Megupload-al az volt a probléma, hogy a szolgáltatót csak a bevétel érdekelte, az egyáltalán nem, hogy illegális tartalom megosztására használja mindenki a linkjeit, nem törölték a tartalmakat és gondolom -külföldi- hivatali törlési kérelmekkel sem foglalkoztak.

    Google ilyet nem csinál, szoci médiára felraksz egy drive-on megosztott illegális akármit, akkor bizony a fióknak azonnal kampec van és akár a rendőrök is mennek kopogtatni. (ugye mostanában érvényes telefonszám is kell ezekhez és Google egy hamis adatokkal regisztrált fiókról is tud annyit, hogy el lehessen kapni a csókát)

    Nyilván nem szép dolog, hogy nem Amerikai állampolgárt így ki kell adni, úgy igazából egészen elborzasztó bully magatartás, ami felveti a kérdést, hogy mégis milyen jogállamiság van Új-Zélandon..
    Utoljára szerkesztette: Gabbbbbbbbbbbb, 2024.08.17. 06:56:20
  • tom_pika
    #2
    kiváló elemzés (de tényleg)
  • wraithLord
    #1
    Soha nem volt közöm ehhez a Megauploadhoz, úgyhogy nem tudom, mi az, meg mi folyt ott, de ha tényleg csak egy fájlmegosztó volt, akkor ilyen formán mindenkit le lehetne csukni, akinek van felhőszolgáltatása, a Google-től a Microsofton keresztül az Apple-ig mindenkit, mert biztos minden dugig van szerzői jog védett illegális tartalmakkal. Csak biztos Dotcom nem szeret együttműködni kormányszervekkel, van bűnözői múltja, kishal stb. úgyhogy rá lehet szállni.