16
  • opinion #16
    haha, szarszájú illipsik lehúzták magukat a slozin :DDDDD menjenek a szélsőbalos X-re, ott szívesen látják őket...
  • nirriti
    #15
    Bocs, nem tudtam, hogy jól megfizetsz érte engem és határidőre megy.
    Van igazi munkám ahova járok GDP-t termelni, hogy legyen mit ennem, de nyugi egy kapitalista nyugati országban vagyok szóval nem az APEH-nek fizetem az adót és a te segélyedhez semmi közöm.
    Beszarás, hogy aki nem komálja Trumpot és nem győz meg téged róla határidőre, hogy te látod rosszul a narancssárga majmot az garantáltan egy "elvtelen komcsi".
    Semmi olyan infot nem rejtegetek amit gugli kereséssel ne találhattál volna meg eddig is, valamit mutat rólad, hogy vagy nem találod vagy nem vagy képes megkeresni még ha nem is értesz egyet.

    Durván 2 hete Trump elment a NABJ-hez és jól rápirítottak. Az egész vágatlanul is fent van, nem kell csak pár másodperccel beérned, megcsodálhatod ahogy nem hajlandó egyenesen válaszolni a kérdéseikre és elkezd mindenféle sértegetéseket dobálni a 3 fekete újságíró fele aztán egyre mélyebbre ássa magát.
    Nekem valahogy nem úgy tűnt, hogy ott egy rakat új szavazót szerzett volna. (a statisztikák szerint lejtmenetben van mióta Biden visszalépett)

    2019-ben Twitteren beszólt 4 szinesbőrű amerikai születésű demokrata képviselőnőnek, hogy "Why don't they go back and help fix the totally broken and crime-infested places from which they came. Then come back and show us how it is done."

    Aztán ugye ott volt az az affér amikor egy kis Ausztriai születésű német vezér könyvéhez kísérteties módon hasonlóan azt mondta USA vérét mérgezik a bevándorlók aztán tagadta, hogy onnan idézett volna. (Az USA népessége szó szerint bevándórlókból van az indiánokat leszámítva LOL)
    A felesége (Ivana Trump) monda még a 90-es években, hogy Trump egy könyvet tartott az ágy mellett a kis diktátor beszédeivel ami elég hiteles forrás szvsz.

    Obama-ról azt állította nem is amerikai (ami kizáró ok egy elnökjelöltnek) és nagyon rossz tanuló volt így be se juthatott a Harvardra meg a Columbia egyetemre és bizonyítékot követelt, hogy tényleg oda járt.

    Kamala-val is jól elvan.... Szegénynek gondot okoz felfogni, hogy ha apuci fekete anyuci meg Indiai akkor a gyerek kevert és mindkét kissebbségnek a tagja, hallgathatod ahogy értetlenkedik, hogy nem tudja hova tenni.

    2018-ban Haitit, El Salvadort meg úgy egész Afrikát "shithole"-nak titulálta.

    De ha nagyon érdekel akkor van egy "Racial views of Donald Trump" wiki oldal ahol 484 forrással támasztják alá amiket mondott, jó csemegézést!
    Utoljára szerkesztette: nirriti, 2024.08.15. 10:48:26
  • CommieSlayer
    #14
    Nahát! Kiderült hogy hazudozol össze vissza. Ki látta ezt előre? Se nem reagáltál érdemben egyik állításra sem amit írtam, most meg példát se tudsz mondani arra amit te állítasz. Te is csak egy elvtelen komcsi vagy.
    Utoljára szerkesztette: CommieSlayer, 2024.08.14. 09:01:45
  • banjozsef #13
    Nyilvánvaló, hogy nagyon lényeges dolog a szólás és vélemény nyilvánítási szabadság, de persze azzal is tisztában kell lenni, hogy a jog és az igazság nem egy és ugyanaz a dolog, figyelembe véve azt a tényt is, hogy a jogot pénzzel és pénzen írják és persze egy bíróságon sok pénzzel még ezt a megírt jogot is simán meg lehet változtatni. Arról nem is beszélve, hogy a pereskedés nem ingyenes dolog és nem mindenkinek van annyi pénze és energiája, hogy akár még egy számára alap esetben kedvező döntés idejét, költségét és következményét meg tudja finanszírozni. Drága mulatság az igazság. A megoldás egyedül a bjos BjPress ( persze igazából csak nekem, de persze lehet másolni, utánozni és még jobbat is létrehozni ), meg persze a 22 -es csapdájának a feloldása újra és újra és mindig máshogy és másképpen és nemcsak azért mert a világ változik.
  • CommieSlayer
    #12
    "Trumptól nem nehéz gyűlöletbeszédet hallani."
    Mondj 3 példát, amit ő mondott és szerinted cenzúrázni kell, mert káros ha mások is hallják!
  • nirriti
    #11
    Trumptól nem nehéz gyűlöletbeszédet hallani. Majdnem minden alkalommal sikerül összehoznia valamit, csak 1-2 jólirányzott kérdést kell hozzá intézni és már ontja is a hazugságait.
    Ellentmond saját magának, kamu statisztikákat emleget, másokra keni a bűneit, egy darabig vicces tud lenni, de sajna komolyan gondolja amiket mond...
    Szabadságról papol miközben az emberek szabadságát próbálja megnyirbálni mindenféle tekintetben ha annyira odafigyelsz rá miket mond akkor tudod miről hadoválok, ha meg nem akkor sosem hinnéd el nekem ha ideírom.
    Jobban jártak volna ha inkább Nikit jelölik szerintem, de ha valahogy mégis ő nyer akkor vége annak a demokráciának amiről eddig híresek voltak.
    Project 2025-ről informálódj kicsit, hamar rájössz mér tagadja folyton, hogy bármit is tudna róla miközben a kitalálóival akarja telerakni a kormányát.
  • CommieSlayer
    #10
    Ez a mese habbal kategória. A twitteren a balosok mindig is nyugodtan terjeszthettek tömegesen hazugságokat, mocskolódhattak meg kívánhatták bárki halálát, se a politikusokat, se a média cégeket nem izgatta. De ha a többiek kulturáltan kritizálhatják a globalista baloldalt az egyből gyűlöletbeszéd meg álhír.
    De amúgy látszik, hogy nem is követtél eddig semmit, ami ezzel kapcsolatos. Az hogy az államok nyomást gyakorolnak a média cégekre fű alatt meg mindenféle kamu szervezeteken keresztül az már számtalanszor kiderül és világos mindenki számára aki nem dugja homokba a fejét.
    Az egyik EU fejes épp most szólította fel Musk-ot hogy cenzúrázza a Trump interjút mert azt már előre elkönyvelték potenciális gyűlöletbeszédnek. Ébresztő!
    Utoljára szerkesztette: CommieSlayer, 2024.08.13. 01:54:29
  • nirriti
    #9
    Neked lehet zsarolásnak hangzik, de a cégeknek van egy image-ük aminek megfelelően tüntetik fel magukat.
    Például ha van egy sültcsirkés brand-ed és egy zsák pénzt akarsz arra költeni, hogy a fiatalok jobban megismerjék miben utazol és inkább hozzád járjanak mint a bohócos burgeres lánchoz akkor nem segít rajtad ha a pénzedér a reklámjaidat a nagyik vega gyümölcssali receptjei meg az állatok jogaiért küzdő aktivisták postjai mellett dobja fel a Twitter és beint neked mikor sérelmezed, hogy neked jobb szolgáltatásra van szükséged.
    Youtube is szórakozott hasonló lehúzással ami kidobott pénzzé tette a náluk hirdetést... (Adpocalypse)
    A hirdetők seperc alatt elhúztak melegebb éghajlatra a youtube meg nem beperelte a hirdetőit mer nem találták őket megfelelőnek hanem elkezdték kicsit átalakítani magukat.
    Összeesküvéselméletek gyártói például már nem nagyon tudják a videóikat telerakni reklámokkal, stb...
    A ló túlsó fele se jobb, lásd: Cambridge Analytica botrány

    Szóval a válasz valahol középtájt van és nem az extrém botrányok fokozásán keresendő.
  • Frekvency
    #8
    haha, szarszájú lipsik lehúzták magukat a slozin :DDDDD menjenek a szélsőbalos reditre, ott szívesen látják őket...
  • CommieSlayer
    #7
    A moderálás az nem cenzúra. Minden platformnak meg kell hagyni hogy a saját szempontjai szerint töröljön vagy ne töröljön, amit akar. A weboldal privát tulajdon. Egyedül a tulajdonos felel érte, így egyedül neki áll érdekében jól működtetni. Éppen ez az, ami itt nem teljesül ágazati szinten, mivel zsarolják a privát cégeket, hogy támogassanak egy politikai agendát. Ez nem egy magánkezdeményezés. Ebben állami pénzek és szervek is vannak és ez az államhatalom kisajátítására való törekvés.
    "Ez am. a GRAM véleménye a dologról"
    A zsarolás az nem vélemény csak te neked ez ajánlásként van tálalva. Azthiszed ezek csak ilyen ártatlan szervezetek akik csak puszta jószándékból, anyagi javaktól mentesen meg akarnak óvni téged a csúnya beszédtől.
    Utoljára szerkesztette: CommieSlayer, 2024.08.12. 14:13:03
  • opinion #6
    És ezt mind te találtad ki? Take meds! :D
  • Macropus Rufus
    #5
    Valamilyen szinten kell a szűrés. Mert ugye van ez a szólás és vélemény nyilvánítási szabadság dolog. Valakik meg ennek fényében pl. kivégzős videókat akarnak megosztani az X-en meg Yotube-on. Ezt azonnal le fogják szedni. Ilyenkor sok szólás szabadság párti nem fog a dolog mellé állni. Miért? Azért, mert ez nekik sem tetszik és ezért. Ua. amíg olyan dolog megy fel a netre, ami nekik tetszik vagy nem érdekli őket addig mehet a szólás szabadság duma. Az meg van ugye, hogy a Capitolium elleni balhét az X-n szervezték? Valahogy akkor is csöndben voltak a szólásszabadság nagy hívei. Szóval igen, valamilyen szinten kell a szűrés és a korlátozás, mert különben nagy gáz lesz. Ha mindenki azt csinál amit akar akkor, akkor a kb. az anarchia. Ez sem olyan jó mint első hangzik.
    A Musk-ot illeti:
    "Musk akciója nyomán a GARM azt javasolta a hirdetőknek, hogy szüneteltessék a költéseiket"
    nem kötelezett senkit semmire. Ez am. a GRAM véleménye a dologról. Namost Musk belefutott a dologba mert ezt tekinthetem úgy is, hogy a szabad vélemény nyilvánítás ellenei fellépése. Pont neki, akik elvileg ez mellett harcol. A fenét harcól, szólás és vélemény nyilvánítás addig van amíg ez neki jó, ha meg neki nem tetsző akkor az már nem tartozik a szólás és vélemény nyilvánítási szabadság alá, és perrel fenyeget. Egy igazi kis geci. A GRAM meg nem azért oszlott fel, mert besz@rt ettől a fóbiás hülyétől, hanem azért mert non profit és ezért korlátozottak a lehetőségei a költekezés terén, magyarán, nem biztos, hogy tudja fedezni a per rá eső költségeit még akkor sem ha szinte biztos, hogy meg is nyeri. Mivel ugye csak ajánlott valamit, amit valaki megfogadott valaki nem. Ennyi erővel bármelyik infulenszert is fel lehetne jelenteni befolyásolás miatt, hiszen azért vesz vagy nem vesz valaki meg valamit mert ezt látta. De akkor ugye a reklámok is ide tartoznak és a sor végtelen. Szóval Musk ismét megmutatta, hogy milyen nagy f@sz is tud lenni. Picit valakinek már vissza kéne rántani a való életbe, mert sok esetben szerintem egy paralel világban lakik, ahol ő az Isten.
  • CommieSlayer
    #4
    És ezt mind te találtad ki? Take meds! :D
  • nirriti
    #3
    Te agymosott....
    Guglizzál már rá arra, hogy "twitter censorship" és megcsodálhatod, hogy pont az ellenkezője a helyzet a cenzúrázással.
    A különbség annyi, hogy Elon pártatlanságról papol míg a Trump féle jobboldalnak és külföldi diktatúráknak próbál kedveskedni.
    A twitter hála neki tele van botokkal és kamu hírekkel amik szerinte úgy jók ahogy vannak szóval 44 milliárd dolcsi után folyamatos lejtmenetben van az egész és előszeretettel terjeszt is párat.
    Elon több kormányzati cenzúrát szállít le a diktatúráknak mint előtte bármikor szóval valami más pozitívumot próbálj keresni Elon tevékenységében.
  • CommieSlayer
    #2
    Nem, te talpnyaló. Elon a cenzúra ellen lép fel. Vannak olyan szervezetek, mint a GARM, ADL, stb amik állami hátszéllel sok féle módszerrel zsarolják a média cégeket és médiában hirdetőket, hogy cenzúrázzanak politikai alapon. Régebben a Twitter fű alatt napi szinten egyeztetett az amerikai hatóságokkal, hogy milyen tartalmak jelenhetnek meg. Elon-nal ez megszűnt. Ezért most próbálják tönkretenni a Twittert. Itt nem törvénysértő tartalmakról van szó, mert Elon azokat kérésre azonnal törli. Itt a közvéleményt próbálják manipulálni azzal hogy csak a szélsőbalos globalista hangokat hagyják érvényesülni.
  • nirriti
    #1
    A címmel gond van. Elon baja az, hogy nem hirdetnek nála szóval nem a hirdetőit pereli, csak szeretné ha a hirdetői lennének.

    Legközelebb majd minket perel be mert nem veszünk Tesla-t?