14
  • igazamvanvagyig
    #14
    4 million szavaztak a reformra 46- 48 millio szavazo 2021 adat hat a 60 milliobol biztos a nagyon minimumot mondom legyen 30 millio marmint feher szavazo a nagyon minimum 30 milliode tobb de legyen 30 akkor os 4 millio -an szavaztak csak a reform-partra -ra
    5 evvel korabban es a bevandorlas mar regota megy akkor meg 6-8 szaz ezren.

    amugy az illegalissal van bajuk nem a legalisan mert tudjak,hogy ehen halnanak megallna az elet.
    Utoljára szerkesztette: igazamvanvagyig, 2024.08.07. 23:41:33
  • nlght
    #13
    Szerintem nem lesz rezervátum ebben a korban. Az uralkodó hatalom az "oszd meg és uralkodj" alapján abban bízik, hogy társadalmi konfliktusokat felszítva nem fognak az elit ellen fordulni majd az emberek. Szóval nekik az a jó ha a TV-ben és a híroldalakon race/religion alapon háborút mutatnak, és nem a gazdag 1% ellen lázadnak fel az emberek változást követelve.

    Magyarország tranzitország sok határral más országok felé. Kulturális és történelmi szempontból korábban is nagy volt a jövés-menés. Igazából faterom hobbija a téma, ő napokig tudna erről beszélni, de annyit én is tudok hogy sok nép keveredett és beleolvadt már a mi népünkbe. Már rég nem ugyanazok vagyunk, mint mondjuk 1000 éve.

    Angliából pedig szigorú rendőrállam lesz a jelek szerint, legalábbis rövidtávon biztos. Már most lecsuknak egy facebook üzenetért hónapokra, ha nem a kormány és a BBC szekerét tolod. Aki anti-migration matricát árult az 2 évet kapott.
    Egyetértek az 5-10 évvel, ha most nem lesz nagy társadalmi változás akkor kb. elég 1 generáció és többségben lesznek a muszlimok. A fehér ember nem csinál nagy családot, ha csinál egyáltalán manapság. Addig a muszlim családban nem ritka a 7-8 gyerek.

    Szerintem a multikulti elkerülhetetlen a mai korban, viszont meg kell egyeznie szabályokban a különböző népcsoportoknak, másképp nem fog menni. Azokat pedig ki kell vetni a modern társadalomból akik a "mi vagyunk a kiválaszott nép, mindenki más alsóbbrendű préda" ideológiát nevelik a gyerekeikbe, lásd a zionistákat és a muszlimokat.
  • csulok0000 #12
    Ennyi hülyeséget is ritkán olvasni egy helyen :D A hozzászólók nagyobb része valami konteógyárból szabadulhatott.
    Am cska megjegyeznék, hogy ahogy valaki említette is, a klasszikus jobb és baloldal rég nem létezik. Valójában ez az egyik legnagyobb baj a mai politikában, hogy mindenkit kötelezően be akarnak skatulyázni, hogy melyik oldalhoz tartozik. El kellene felejteni ezeket az odalakat. A világ már rég nem írható le két oldallal. Sőt maga a pártok rendszere is eléggé elavult. Azt kellene nézni, hogy mi a jó a többségnek, miközben figyelembe vesszük a maradékot is. A döntéshozásnál, pedig a kevésbé korlátozó törvények irányába menni.
  • kvp
    #11
    "Globálisan vmi 8-9% körül van a fehérek aránya, szóval valójában a fehérek vannak kisebbségben, őket kéne védeni, nem az aggresszív, sharia-párti buckalakókat a fehérektől."

    Felmerult, hogy nyugateuropaban erdemes lenne rezervatumokat letrehozni azon feher oslakosok szamara, akik nem kepesek integralodni a modern globalista vilagba. Ez igazabol csak a terulet es penz hianyon bukik meg, mert a hajlandosag alapvetoen meglenne ra a jelenlegi uralkodo osztaly reszerol. Sok problemat megoldana szamukra.

    Egyebkent lassan egesz Magyarorszag ilyen rezervatum statuszban lesz az EU-n belul, hiszen alapvetoen a legutobbi EU-s valasztas szerint itt meg a lakossag kb. 52%-a szeretne megtartani a magyar allamot. Ebbol a tenyleges erintett magyarok aranya a teljes jelen levo lakossaghoz kepest kb. 40-45% korul lehet (es folyamatosan fogy), tehat nekik kell az EU-nak helyet talalnia az uj Egyesult Europai Allamok teruleten belul.

    ps: Ahogy a mai amerikai oslakosok (az 'indianok') sem probaljak megtisztitani az USA teruletet a bekoltozott nem osklakos lakossagtol, ugy az angolok eseten sem varhato talib vagy ira szintu fegyveres ellenallas, pedig ez lenne az utolso eselyuk, ami varhatoan a kovetkezo 5-10 evben vegkepp el fog veszni.
  • nlght
    #10
    Vannak városok pl. Birmingham, ahol úgy tudom már 50% felett van a nem fehér emberek aránya. Hogy tudsz ellenük szavazni így?
    Hollandiában már az összes nagyvárosban kisebbségben vannak a fehérek.
    Globálisan vmi 8-9% körül van a fehérek aránya, szóval valójában a fehérek vannak kisebbségben, őket kéne védeni, nem az aggresszív, sharia-párti buckalakókat a fehérektől.
  • kvp
    #8
    Mar nagyon regen nincs klasszikus jobb es bal oldal. Vannak a nemzetiek es a globalistak. Angliaban a konzervativok es a munkaspart is globalista, de meg a liberalisok is azok, a nemzeti oldalon csak az ukip maradt.

    A regi idok antiszemitizmusa jelenleg a muzulmanok es az oket tamogato globalistak koreben el. A nemzetiek viszont elfogadtak, hogy a klasszikus oszovetsegi szabalyok azok amik mukodnek amikor egy nep tulelese a cel. Ezert is van az, hogy zsido nemzeti csoportok egy oldalon talaljak magukat mas nyugati nemzeti csoportokkal. Kiderult, hogy alapvetoen kozos az ertekrend es kozos a cel, de meg az ellensegek is azonosak. (Mik a nemzetek ellensegei? A globalista, internacionalista eszmek mint pl. a kommunizmus, a globalizmus, az iszalmizmus, minden ami nemzetek feletti. Izraelen belul is jelen van egy nemzetellenes, globalista csoport es egy nemzeti. Ha az elobbi nyer, akkor Izrael es a zsido nep megszunik letezni. De ez igaz minden mas nepre is, ahol a lakossag jelentos resze nemzetellenes. Magyarorszagon olyan 48-49%-nyian vannak akik tamogatjak Magyarorszag es a magyar nemzet megszunteteset, ez mar majdnem tobbseg)

    Egyebkent az angol nemzetiek felfoghatnak, hogy a brit tobbseg globalizmust akar. A globalizmus pedig nalluk az iszlamot es a sharia torvenyket is jelenti, mert az uj brit tobbseg ezt akarja. Teljesen felesleges tuntetni ellene. Vagy tesznek valamit ellene ahogy tettek valamit a talibok is Afganisztanban es anno az irek Irorszagban vagy fel fogjak szamolni oket. Tuntetni, foleg arcot vallalva mar semmi ertelme nincs... (persze mara mar az irek is csak tuntetni tudnak es eszukbe sem jutnak a 1919-23 kozti hatasos megoldasok)
  • igazamvanvagyig
    #8
    Igen de az egész kinek a hibálya?
    A buta fehér emberé aki nem tud szavazni.
  • nlght
    #7
  • Kissssss0 #6
    megy ott minden, mondjuk úgy hogy jogosan is, megérdemlik azt amit kapnak nyugat európában.
    https://x.com/ksorbs/status/1820802629032689731
    ez meg a másik ami kitudja verni a biztosítékot a hétköznapi embernél, gestapo/kgb szint.
    https://x.com/VigilantFox/status/1820724008637063664

    közben meg megy a kamu hiszti brüszelben hogy mekkora elnyomás van itt Magyarországon brühühühü... k nyád.

  • NEXUS6
    #5
    Nyilván nem lehet ezeket a propagandisztikus sajtóban megjelent jelzőket politológiai, tudományos szempontból megfelelően értékelni.

    Amikor a woke által uralt mainstream média tudatosan összemossa a jobboldali, szélsőjobboldali és jobboldali extrémista kategóriákat, ismétlem propaganda célokból, akkor azon nehéz tudományos módon fogást találni. Tekintve, hogy a társadalom manapság szélsőségesen megosztottá vált, pont ennek is köszönhetően az egész értelmetlen és kontraproduktív, hiszen a társadalomnak az a politikailag és ideológialig semleges, vagy hezitáló középrétege, akiket ezzel a kommunikációval megcéloznak, manapság már nem létezik, de legalábbis minimális.

    Ha pedig a társadalom széles rétege veszi át akár önként ezt a pejoratív szóhasználatot, ezzel újraértelmezve, akkor a rájuk akasztott extrémista jelleg válik alaptalanná, tekintve, hogy egy széles réteg nem lehet az.
  • Tetsuo
    #4
    Mondjuk nyilván a szélsőjobb alapvetően antiszemita. Tehát előbb van a muszlimok pártján, mint a zsidókén.
    Csak megjegyzés: A politikai retorika ellenére a szemita "alt-right", a libertáriusok, a republikánusok stb. hazánkban a Fidesz... ezeknek közük nincs a #2-ben említett jobboldalhoz.
  • nlght
    #3
    Twitter/X-en terjed egy trend, ahol az emberek a kormány üzeneteire reagálva szélsőjobboldalinak vállalják fel magukat szép sorban, miután a kormány szerintük a normális viselkedést démonizálja.
    Miközben a sok év alatt 19 ezer (!) gyereket megerőszakoló, legnagyobb botrány okozó muszlim grooming gang még mindig szabadon mászkál UK-ben, miközben már rég ki kellett volna őket utasítani az országból az ítélet szerint.

    Muszlim trend is megy a másik oldalon:
    "Fuck the jews, rape their daughters" megy a hangosbemondón Londonban.
    https://9gag.com/gag/a0edo0n
    Itt meg csak simán megy a muszlim horda.
    https://9gag.com/gag/aKG26LO


    Utoljára szerkesztette: nlght, 2024.08.06. 13:06:54
  • Tetsuo
    #2
    Szerintem igen, de a szélsőjobb egyáltalán nem degradáló. Ne feledd, hogy a szó a parlamenti elhelyezkedésből származik. A monarchistákat, a tradíció oldalán állókat, a királyságpártiakat jelölte/(jobb helyeken jelöli) a felforgatókkal, a modernistákkal szemben.
    Pontosan a balosok, a liberálisok vagyis a felforgatók próbálják degradálni, ne ülj fel nekik.

    A vulgáris szélsőjobb már nacionalista hangsúllyal nyilvánult meg (ami emiatt nem is szélsőjobb), vagyis átvette a felforgatók nemzetről alkotott ideáját, hiszen a nacionalizmus a rendiség ellenében felállított baloldali forma, egy lépés az internacionalizmus felé vezető úton.

    A jobboldaliságot és baloldaliságot, bár a francia forradalmak idején keletkezett szavak, jelentésüket, az irányultságukat extrapolálhatjuk más helyekre és történelmi időkre.
    Az életben, a környezetünkben és a társadalomban az abszolút rendre, a harmóniára és a békére való törekvés egy számunkra elveszett eszmei állapot visszaidézése - ez a tradicionlizmus, ami az adott skálán extrajobboldalinak tekinthető. Ez a legnormálisabb nézőpont és hozzáállás az ember részéről, tulajdonképpen az egyetlen adekvát létszemlélet. A különböző világnézetek ettől balra helyezkednek el, minél távolabb, annál inkább balra, annál inkább tévedésben, (az említett rend elleni) romlást és a rombolást képviselve.

    Nem kell a jobb és baloldali elképzelt skálát használni, megnevezhetjük simán rombolónak és építőnek az adott eszméket és világnézeteket. A lényeg, hogy az abszolút rendhez mérten tegyük ezt. Hiszen az építő nem mindegy mit épít és rombol, az isteni vagy a sátáni világot...
    Nyilván a mai (globális) társadalomban (de mondhatunk társadalmakat is, úgy kb. az összeset) uralkodó folyamatok és nézetek Istenellenesek, sátániak vagy ha úgy tetszik az abszolút rend, a lét ellen hatnak. A közélet (politika) fősodrata teljesen abszurd, hazug, fenntarthatatlan, igazságtalan, égbekiáltó szellemi mélység. Aki ezt nem így gondolja, aki még ennek felismeréséig sem jutott el, az menthetetlen.
  • Kotomicuki
    #1
    A normalitásvágy szélsőjobboldali?!
    Ezt eddig nem is tudtam...
    Mi jön még, ebben az egyáltalán nem előnyére változó világunkban?