3
  • Cat #3
    "Komolyan a bezzeg a Meta?"
    Szerintem félreérted, a cikk azt írja, hogy a Facebook pont ugyanezt akarta csinálni, de leállította őket az ír hatóság. Ugyanígy le fogja állítani a Grokot is.
  • CommieSlayer
    #2
    Az sg nyugati cikkeket vesz át, a nyugati média meg 99%-ban szélsőbaloldali propagandát tol. Amióta Elon Musk elvette a balosok legfőbb szócsövét a Twittert és megengedi, hogy a többiek is elmondják rajta a véleményüket azóta próbálják besározni ahol lehet és a Tesla sem számít már annyira környezetbarátnak. Nyilván a google, microsoft, facebook százszor annyi szemétséget csinál, de ők elkötelezettek a globohomo/woke agenda mellett, szóval őket nem szekálják.
  • subertus
    #1
    Szörnyű ez a folyamatos állásfoglalása az SG-nek Musk ellen. Ennek érdekében bármilyen böhölységet lehet ide írni. Komolyan a bezzeg a Meta? A Meta pénz mentén híreket, embereket tol, és közben nemzeti beállítottságúakat tilt le. Pl egy hazai parlamenti, ellenzéki párt elnökének nevét nem lehet leírni, mert letilt. Az X-en mondhatsz bármit, Musk a szólás szabadságát hozta vissza. Nekem semennyi nem kell a Metából, és tök jó hely volt az SG 10 éve, hova lett?