4
  • Gabbbbbbbbbbbb
    #4
    Szerintem ez mar veszett fejsze nyele. Ahogy no a modellek komplexitasa, ugy egyre kevesbe lehet majd perelesre bizonyitekot talalni. Ezzel maximum uj startup vallalkozasokat benithatnak meg, esetleg lassithatnak le.
  • ZenMillitia
    #3
    en mar 10 eve nem teszek ki semmit a facebookra. a legtobb okos meg az egesz eletet csaladjat celpontkent kirakja, mert barmikor egy bunozo deepfaket csinalhat es zsarolhatja vele felteheti vhova stb. ahol nem fizetsz ott te vagy a termek. nem facebookon kell csajozni meg tiktokon, hanem a strandon. luzerek.
    Utoljára szerkesztette: ZenMillitia, 2024.07.23. 18:44:59
  • NEXUS6
    #2
    Érdekes látni általánosan, szinten minden téren, hogy a "szakértők" bizonyos kezdeti adatokból, sikerekből extrapolálnak, úgy hogy arra számítanak, hogy az új tényezőkkel, új piaci szereplőkkel szemben a régi szereplők, pl. maguk az emberek nem kezdenek el fellépni. Igaz ez az ukrán háborúra, a kriptovalutákra, vagy az AI-ra.

    Aztán pár év prosperitás után jön a pofáraesés a hurráoptimizmussal szemben.
    Utoljára szerkesztette: NEXUS6, 2024.07.23. 17:38:36
  • end3
    #1
    "a kiadók és az online platformok" - nagyon helyesen teszik, ha vigyáznak az "aranytojást tojó tyúkjaikra". - A felhasználóknak sem hiányzik a 7/24-ben történő lehallgatás és a személyes létezés minden formájára kiterjedő megfigyelés. Meggyőződésem, hogy semmi nem indokolja a mobiljainkra is rászabadított, állandóan futó processz-ként garázdálkodó asszisztenseket és a rajtuk keresztül a gyűjtő MI-t. (Persze, próbáljuk meg kikapcsolni...)

    Már az egy-két éves, okosabb gyerekek sem szereti a felnőttek állandó gardírozását. Nekik még több eszük van eszerint, mint az átlag mobilozó felnőtteknek. (Tisztelet a kivételnek.)
    Utoljára szerkesztette: end3, 2024.07.23. 12:17:22