6
  • CrazyAchmed
    #6
    Szerintem abba, hogy honnan egészségtelen a testsúly, ne menjünk bele szerintem, nem tartozik ide (amúgy a girhesség is az). Főleg nem úgy, hogy az első kommentbe nem azt írtad, hogy túlsúlyos embereket nem kellene generálni, mert nagyobb a szívroham esélye. A te első kommented nettó trollkodás volt, amire azt kaptad válaszul, amit érdemeltél.
  • ZenMillitia
    #5
    Dagadt test ==> kronikus betegsegek eselye no, tonkremennek a terdizuletek, sokkal jobban izzadnak, szalonna boruk van, log a melluk, log a boruk, szivroham eselye nagyobb, rak eselye nagyobb. Ertem en neked,hogy a kopasz kemora jaro, logos boru zsirbufek tetszenek, akiknek zorog a csontjuk az elkopott izuletek miatt.
    Btw, az edzesen sok vekony futo sracot ismerek es csajt is, es egyikuk sem zorgott meg soha, meg az oltozoben sem. Valoszinuleg ezt anno valami dagadt irigy 3.14csa v pocs talalhatta ki. Es igen imadjuk a "zorgo" csinos EGESZSEGESEBB noket es pasikat akik csak az irigy zacskoban elo hajas emberek szerint zorognek. LOL.
  • tom_pika
    #4
    még szerencse, hogy valaki a zörgő csontvázakat is szereti
  • RJoco
    #3
    Mert ahhoz hülyék.
    Ez olyan, mint egy ilyen vacaknak tulajdonítani bármit is, amit kreált, aztán elkezdeni azon vitatkozni, hogy akkor most kié. Aki megadta a paramétereket vagy a programé ami létrehozta.
    Tiszta tébolyda, hogy ilyen hülye emberek vannak. Ráadásul vezető pozícióban.

    Amúgy mindjárt a bevezető képen az a hüvelykujj ott bal oldalt igencsak érdekesen áll. Ez még mindig nem megy tökéletesen a programnak.
  • Macropus Rufus
    #2
    tehát azt díjazták, hogy egy program milyen jó nőt tud generálni már létező nőkből... komoly. Lehet már én vagyok öreg, de nem látom ennek az értelmét. Miért nem a programozót díjazzák aki megalkotta azt a rutint ami a képet generálta?
  • ZenMillitia
    #1
    dagadt teheneket nem kene generalni. undoritoak.
    Utoljára szerkesztette: ZenMillitia, 2024.07.16. 14:23:44