3
  • Gabbbbbbbbbbbb
    #3
    >nyugat halálát okozó devianciának

    Ha annak a halala tenyleg megtortenik, akkor az a keso fazisu kapitalizmus miatt lesz, esetleg van nemi koze a konzervativ noelnyomas hianyabol adodo alacsony szuletesszamokhoz, de semmikepp sem az lgb mozgalomhoz. Az mindenutt csak politikai tereles, hogy ne fontosabb dolgokra kelljen koncentralni. Erre hasznaljak oket amerikaban es nalunk itthon is, politaki hovatartozastol fuggetlenul.

    Az meg, hogy nyiltan meleg egy esport jatekos kit erdekel, ha eleg magas szinten tolja ahhoz, hogy ott lehessen. (Ha nem, akkor pedig kikap a csapata)
    .
  • Kissssss0 #2
    "A Team Liquid - egy e-sport csapat, amely a sportágban a sokszínűség és a befogadás előmozdításáról ismert - Pride-logóval ellátott mezeket viselt a verseny alatt."

    tehát direkt provokálják azokat akiket ez egyáltalán nem érdekel egy sport rendezvényen.

    "Arhancet nyíltan vállalja melegségét"

    elég sajnálatos ez hogy az e-sportban ilyen magas szinten ezt megengedik, a sportban a teljesítmény és a versenynek kell szempontnak lenni, ezzel maximalizálni hogy a nézők és a rajongók jól érezzék magukat.

    rendkívül kártékony hogy utat engedtek a szélsőséges gender ideológiának a játék sportba, ezzel nem csak feszültséget keltenek a közösségen belül de egyben a saját integritásukra is kérdőjelet tesznek a csapatok és a szervezők.
  • Kotomicuki
    #1
    Remélhetőleg ezzel a nyugat halálát okozó devianciának is gátat szabnak majd.