9
  • Cat #9
    Leszavaznak a szélsőjobbra, amivel nem lesz jobb, de legalább mindenkinek rossz lesz.
  • tom_pika
    #8
    és amíg az MI végzi a széles tömegek munkáját, mit fognak csinálni a széles tömegek?
  • tom_pika
    #7
    vagyis a kiválaszott, mondhatni ária emberéke a jövő, ugye? szörnyű, mi lehet a te fejedben...
  • jba123 #6
    Az MI jó eszköz, csak rosszul használjuk (még). Az MI széles tömegek munkáját végzi majd el megbízhatóbban - ez a jó. Viszont e széles tömegek munka nélkül maradnak, mert nem lehet mindenki vállalkozó vagy űrkutató. Az ő hiányzó vásárlóerejük majd hiányzik a bevételből - a megbízhatóbban dolgozó MI ugyanis nem költ :)
    Utoljára szerkesztette: jba123, 2024.07.16. 15:15:09
  • And37
    #5
    "azok veszik el az emberek munkajat, akik tudjak hasznalni az AIt AZOKTOL, akik hisztisek es vagy hulyek ahhoz,hogy hasznaljak. Megerdemli mind."

    Egy ember veszi el sok ember munkáját az MI-vel. Nem az a gond hogy elveszi, hanem hogy mennyitől, és hogy milyen hirtelen (lehet hogy nehéz lesz követni a társadalomnak). Továbbá az is baj, hogy egyáltalán nem biztos, hogy jobb lesz a végeredmény akár a bolygó, akár az emberiség szempontjából, a jelenlegi fejlesztési prioritások némelyike nagyon rossz.

  • Gabbbbbbbbbbbb
    #4
    Lee Saedol az egyik leghisztisebb ember az egész világon, épp csak szerencséje volt, hogy a Go matematikai komplexitása kombinálva a Go nyugati népszerűtlenségével lehetővé tette, hogy a gép csak ilyen későn váljon jobbá az embernél. Sakkban már 25 éven is túl vagyunk és rekord magas az érdeklődés a játék iránt és mindenki elfogadja, hogy jobb a gép, mint ahogy egy autógyári robotkar, vagy egy markológép is nagyobbat tud emelni, mint egy ember.
  • ZenMillitia
    #3
    Senki sem tud semmit a jovorol. A jovo LEHETOSEGEIROL lehet tudni, az viszont,hogy melyikbe kerulunk tolunk fugg itt es most a jelenben.
    Az AI nem csinal semmit, azok veszik el az emberek munkajat, akik tudjak hasznalni az AIt AZOKTOL, akik hisztisek es vagy hulyek ahhoz,hogy hasznaljak. Megerdemli mind.
  • Kotomicuki
    #2
    De fordítsuk meg: ha már egy ilyen egyén karrierjét/munkáját is tönkre tudja tenni a MI, akkor talán mégiscsak tud vmit a jövőről...
  • ZenMillitia
    #1
    most attol,hogy napi szinten 8 orat GO jatekozik es nincs elete, nem lesz AI szakerto