11
  • Bruce_Willis
    #11
    Akkor amikor bringás vagy, mentális problémákkal küzdesz?
    Nem te vagy az egyedüli aotós-bringás.
  • Frekvency
    #10
    kit érdekelnek a nyomorult biciklisek. Zsinórban mennek át a piroson mintha nem lenne holnap, anarchista csőcselék. Én autósként szoktam bringázni és látom, hogy mit művelnek a biciklisek, elképesztő! Meg úgy általában minden kétkerekűssel van valami mentális probléma...
  • t_robert
    #9
    ja már látom, ahogy konfliktusba keveredik az autó és a robot vezette kerékpár. aztán a robot kitépi a kocsiból a vezetőt és hülyére veri... :) Amúgy egyértelműen növekszik a városokban a kerékpáros közlekedés. És közben szaporodik az önvezető járművek aránya és megtett távolság. Ami azt jelenti, hogy szaporodik a találkozás lehetőségek aránya. függetlenül, hogy ki hibázik. Nyilván amig egy városban 2 ezren kerékpároznak és van egy tucat önvezető autó, azok ritkán fognak konfliktusba keveredni. de már staisztikailag is több lesz a találkozás 100 ezer kerékpáros és 1500 önvezető jármű közt.
  • wraithLord
    #8
    Szinte senki sem tud (vagy akar) normálisan/szabályosan közlekedni, legyen az bármilyen járművel közlekedő egyén. Sokszor elég nehéz kihámozni, hogy egy balesetben, ahol autós gázol biciklist, ki mennyiben volt hibás.
    Csak egyrészt a bicikliseknek könnyebb szabálytalankodni, mert a bicikli kisebb és mozgékonyabb, másrészt a biciklisek többfélét tudnak szabálytalankodni hasonló okból kifolyólag. Talán még azért hajlamosabbak a biciklisek szabálytalankodni, mert egy részük nem ismeri a KRESZt, és/vagy azt hiszi, hogy amihez nem kell jogsi, és nincs rajta rendszám, azzal úgy csapat, ahogy neki tetszik.
    Viszont hányszor láttam már olyat, hogy aki az autóból a biciklisnek pampog, hogy hogyan kéne közlekednie, az biciklin/e-rolleren ugyanazt megcsinálja, mint akinek előtte pampogott...
  • M2 #7
    Majd a Boston Dynamics robotja megtanul kerékpározni és onnan kezdve az autósok félhetnek.
  • inkvisitor1978
    #6
    Azért érdemes vizsgálni a városi kerékpárosok szabálykövetését is. Az a Waymo gázolás nem éppen szabályos közlekedést sejtet.
  • wraithLord
    #5
    Inkább az önvezető, ember nélküli biciklit fejlesszék ki, és ha azt elbasszák, akkor nem sérül meg senki. (Max ha elrepül a robotbicikli.)
  • ZenMillitia
    #4
    ne beszeljen mar senki a nevemben. milyen bena bulvaros cim ez?? jesszus. marha sok esetszam lehet tenyleg... alig van ilyen auto. de ti mar tudjatok hogy a vilag osszes kerekparosa mit nem tud eldonteni. wuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
  • wkm
    #3
    Kell ez nekünk, mint lónak a hátúszás.
  • NEXUS6
    #2
    Szeressék!?
    Persze!!!
    És a robikocsi majd visszaszereti őket! <3 XD
  • Tetsuo
    #1
    Az önvezetéstől? Itt egy videó a "rutinos" életmentő elektronikákról: https://www.youtube.com/watch?v=ob7iWY3VQDU&t= 4:18-tól. (Valamiért nem áll át az időbélyeg.)
    Szóval még sz sem működik...
    Utoljára szerkesztette: Tetsuo, 2024.07.13. 10:37:53