9
-
ZenMillitia #9 kaspersky a legszarabb az egesz piacon. akarmikor tettuk fel a ceges gepre csak elrontotta talan meg az avast volt ennyire f.s -
jozsi031 #8 Jól tette. -
igazamvanvagyig #7 az apple mondta .hogy 1 millio dollart ha biztonsagi rest talalnak az ios-ba.a kaspersky azonnal talalt -ok a legjobbak a vilagon-persze nem fizettek ki mivel rasszistak-a kgb utodja fszb azonnal adott vola:)) persze biztos nekik adyak hozzaferest:) -
Frekvency #6 nagyon úgy tűnik, hogy az SG-nél már AI írja a cikkeket, mindnek egyforma a stílusa, bármelyik rovatot nézed. Kétlem, hogy egy ember írná az összeset! -
Frekvency #5 csúúnya kína megin báncsa szegény nyugatot, hüp hüp...mindig kell valami ellenség mi, basszátok meg. -
Frekvency #4 átlósan kell olvasni, másképp nem tudod befogadni ezt a sok szart amit rád önt a net. -
traz #3 Az egy dolog hogy 2024 van, de amennyire én tudom, még mindig alapvető elvárás az általános iskolában hogy az ember megtanuljon olvasni és írni... A szelektálási képesség kifejlesztése - hogy mit olvasson el az ember és mit nem -, már lehet hogy középiskolás szint, abban nem vagyok biztos. :D
-
#2 Azért hogy ne olvassuk el. -
ZenMillitia #1 tul hoszu, miert kell ennyire nyujtottan irni??? 2024 van ember.