10
  • starfun
    #10
    Ez pont így van .Anno még a Diablo hellfiret grindeltük.A diablo 4 et megvettem,de már unalmas vele játszani.Játszottam vele talán 2x1órát. A repatatív grindelés a valós élet pénz hajkurászása.A jobb loot manapság egy jobb autó,vagy egy “all inclusive repülős út a családdal”. Relaxálni a saját edző termemben,utánna egy lazulós szaunázás . Nem pedig a dió 4ben valami szett item hajkurászása.Játszani szeret ez a generáció ,de ha összefutok a régi gamer haverokkal csak legyintenek.Nincs idő,és nincs arra érdemes game. Inkább retrózok egy Heroes 3-4 el .Mint a diablo 4 et indítsam el.
  • CommieSlayer
    #9
    You will never be a woman!
  • avman
    #8
    ne igyál annyi szellemi kannást a gyógyszidra, incelke.
  • grobs
    #7
    A d2 rajongók 99%-a soha nem szerzett teljes gear-t a legjobb darabokból. A ~100 óra azzal ment el, hogy _játszottunk_. Nem farmolással. Ha esett valami jó, akkor szuper, de 99% tehenészett párat, és a pályákon kiegészítette a cuccait. Aztán örült, hogy végigment.
    Volt aki nekiment még 100x, vagy 10 ezerszer, de ez a játékosok töredéke volt, és még ezek nagyrésze is a multi miatt tette. Majdnem mindegy volt mi esett.

    Most viszont nincs kedvük 100 órányi játékot keszíteni, ezért azt mondják, hogy a grindelésből van elege van a játékosoknak. A repetitív szarból elege is van. Ahogy d2-ben sem a dzsungel volt a játékosok kedvence. De volt sok más benne, és nem a grinddel töltöttük az időt.
    Nomeg ma már nem nagy szám a multi. Mindenben van ... sőt csak az van. Ha valami nem öregedett jól, akkor az a diablo multi.
  • ZenMillitia
    #6
    nagyon is szeretik a diablot. foleg a season 4 most kiraly, elon musk is tolja, jo kikapcsolodas szakado esoben
  • CommieSlayer
    #5
    Mindig kiadnak valami woke lélektelen trágyát, aztán megállapítják, hogy valami tök más a probléma.
    Az emberek már nem szeretik a diablot, az emberek már nem szeretik a star wars-t, az emberek már nem szeretik a star trek-et, az emberek már nem szeretik a képregény filmeket, stb. Aztán mennek és tönkre teszik a következő frachize-t.
  • Vanek úr
    #4
    Szerintem viszont egy dolgot nem vesznek számításba: méghozzá, hogy változott a világ. Nem csak a régi rajongók lettek öregebbek és családosak, hanem mostanában már dömping van 1-1 adott stílusú játékból is. Ezért ha megunsz valamit, akkor tudsz váltani, nem úgy, mint régen, amikor volt a Dió, és szinte semmi más - így nem tudtál mással játszani (ha ezt a stílust szeretted), és maradtál a 'megszokott' játékod mellett, amiből megpróbáltál kihozni mindent. Ráadásul manapság az élet is felgyorsult, amihez a fiatalok is csatlakoztak, így nekik a hosszú, egy játékkal játszás csak akkor működik, ha az folyamatosan újat és újat tud mutatni (különben megunják, és ahogy feljebb említettem, jöhet a következő hasonló játék). Egy folyamatos grind-olás ugyanabban a világban, térképen, ... már ezért sem menő (mondom ezt úgy, hogy a WoW még mindig hatalmas táborral rendelkezik, de ott legalább van újdonság, mert jönnek újabb és újabb kiegészítők - igaz, már azért ott is látszik a lemorzsolódás, hiszen a kiegészítők 'lecsengése' után már ott is pangás van, illetve már hatalmas mennyiségű az abbahagyók létszáma is).
    Utoljára szerkesztette: Vanek úr, 2024.06.16. 10:48:08
  • kvp
    #3
    A rajongok nagyreszenek lett elete azota es mar nem tini. Ez egyben azt is jelenti, hogy a rajongotaborukbol egyre kevesebben egyre kevesebbet jatszanak barmilyen jatekkal. Viszont van penzuk, tehat a ceg probalkozhat a pay to progress strategiaval. Ebbol van a szerencsejatek alapu, azaz a loot box-os es a pay to win amikor az aruhazbol, bankkartyaval veszik meg a kinezett felszerelest. A harmadik lehetoseg csinalni egy rovidebb, de elvezetes jatekot, folyamatosan bovitve a veget, hogy mindig erdemes legyen vele jatszani. Ez utobbi kerul a legtobbe a cegnek es hozza a legkisebb hasznot, viszont minden mas opcio csak a penzrol tud szolni.

    ps: En anno csak vegigjatszottam parszor a ket elso jatek tortenetet, szoloban es lan party-ban is, tobb eltero karakterrel. Nekem a tobbjatekosos, tortenet nelkuli mod nem igazan volt akkor sem erdekes.
  • Ender Wiggin #2
    Mondjuk 98-ban az első résszel is elment vagy 100 óra, mert próbáltam minél jobb páncélt találni...
  • ZenMillitia
    #1
    Nagyon helyes. nem fenntarthato 500 orat farmolni amikor van jobb dolgod is