4
-
t_robert #4 Amúgy leginkább haverokkal érdemes küldetéseke menni és teljesíteni. Egyedül nem annyira praktikus. Főleg nagyobb hajókkal utazva, ahol nem csak vezetni kell a hajót a pilótafülkében, hanem beülni a hajó lövegtornyaiba is kezelni a a hasi és tető fegyvereket. Mint a Millenium Falconba. :) Aztán odaérve a küldihez csapatban felvenni a tűzharcot az ellenséggel. Tényleg nagyon sok mindent lehet csinálni a játékban, de 12 év után sincsen még távolról se kész állapotban, nem csoda, hogy nem adták ki még mindig. -
t_robert #3 A játékban még mindig rengeteg a hiba.... de legalább relatíve ütös hardver kell hozzá. RAM mindenképpen. Éppen pár napja zuhantam át egy lépcsőnek tűnő akármin egy klassz 50-60 méteres zuhanással. :) Mintha a pályák nem minden részlete volna rendesen kidolgozva.... ami azért 12 évnyi bevezetés és fejlesztés alatt kissé kínos. Tény, hogy egy olyan részen történt, ahol a madár se jár amúgy... néha simán beleragad az ember valamibe és egyebek. Tény hogy cserében mindenért pumpolják az embert, hogy fizessen sok 10 vagy néha sok száz dollárt. Mondjuk én csak a 53 euros alapot vettem meg, hogy működjön. Nem igen vagyok az a fajta, aki kiegészítőkre szórja a valós pénzét. -
#2 Szerintem ez olyanoknak készül, akiknek még gyerekkorukból megmaradt egy elképzelésük álmaik játékáról, viszont játszani már vagy idejük vagy lelkierejük/kedvük nincsen (pl. mert úgy érzik, hogy ez már nem teljesen az ő világuk, az az idő már elszállt... avagy "a játékos időnek vége", ahogy Álmos vezér mondotta volt annó)...
Tehát az adományozóknak pont kapóra jön, hogy pénzelhetik álmaik játékát, a fejlesztőknek pedig az jön kapóra, hogy az adományozók úgysem akarnak vele játszani, csak néha belenéznek, hogy wow, milyen jó lesz majd, ha elkészül. És egyik félnek sem fáj, hogy ez soha nem fog bekövetkezni. :D
Khmm, én is valamilyen szinten ilyen vagyok, bár én csak egy nagyon minimál csomagot vettem egy pici hajóval még 6 évvel ezelőtt, és kb. akkor is játszottam vele utoljára. :D -
Frekvency #1 szupi, 700 millióból csináltak egy 4 perces cgi rajzfilmet..nem hülyegyerekek ezek