4
  • Dodo55
    #4
    Évtizedekig a gamer piacon cseperedtek fel, aztán a mining és AI korában a hálátlan árazásaikkal mostanában szinte keresztülnéznek rajtunk a rövidtávú profittól elvakulva. Amikor viszont ez a lufi pukkan (mert bármennyire is ügyesek az AI megoldások, idővel a tőzsde számára is világossá válik, hogy csak a trainingnek van érdemi speciális erőforrásigénye, az alkalmazásszintű használatnak nem igen és ekkor fog a pánik kitörni), akkor aztán majd megint nekünk köszönhetően lesznek képesek az életbenmaradásra. Szerintem akkor ha elég bölcsek vagyunk, akkor lehetnének ők az első olyan cég, aki elismeri a gaming világát a nemzeteként és felesküdik a feltétel nélküli tisztességes kiszolgálásunkra (ha más szektorban tud az R&D-hez szükséges profitot kitermelni, akkor felénk non-profit önköltségen értékesít, plusz a részvényeit is csak felesketett befektetők vehetnék meg).
  • Kotomicuki
    #3
    Addig is igyekeznek majd minél nagyobb mértékben megkopasztani minket..., anyagi és (lét)biztonsági oldalról is, azzal a szeméttel. Aztán majd/Amíg nem találnak új rókát és kezdődik minden előröl.

    Még hogy "válság"..., amit ők okoztak a részvényesek bárminemű kritikát nélkülöző kiszolgálásával és aminek, ezek szerint (még mindig) nem akarnak véget vetni, azaz: a "válság" csak mélyülni fog.
  • Supra-III
    #2
    Bekészítem a popcorn meg a kólát, mert amikor ez az egész nvidia lufi kidurran az nagyon látványos lesz :-) Fagyi nem kell, mert az az nvidiánál lesz, az fog visszanyalni :-)
  • Frekvency
    #1
    olybá tűnik, hogy a techcégek találtak maguknak egy gumicsontot MI formájában amivel remekül elszórakoztatják magukat, mert amugy a széles tömegeknek az ég világon semmi szüksége nincs erre a mesterségesen felfuttatott szarra. Ja, tudjuk, boomer meg minden de a Z generáció meg az Alfa éleslátátás inkább hagyjuk akik mindennek tapsikolnak amit eléjük tesznek...