4
  • Supra-III
    #4
    Ezt nem értem én sem. keressenek olyat, akinek hasonló a hangja, szerintem pár ezer dolcsiért bármit aláír. Ha ezt a gondolat menetet tovább visszük, akkor innentől kezdve az azonos hangú emberek többet nem beszélhetnek nyilvánosan? Akik hasonmások, többet nem mehetnek ki az utcára, vagy plasztikai műtétre kényszerítik őket?
    Gondolkodjunk már... (az vajon mi? :-) )

    Amúgy nem biztos hogy hülyék: ez egy remek reklám. Csak sajna pánikkeltés, igaz, nem teljesen alaptalan és az sem biztos, hogy nem a sajtótól származik.
  • bunny
    #3
    Na most ezt nem értem. Ha egy szinkronszínész mondta fel, akkor az az Ő hangja. Hogy kiére hasonlít az részletkérdés, ha bizonyíthatóan egy élő ember hangja akkor innentől kezdve nem látom milyen alapon perelne. A saját hangja az oké, de hogy valakié hasonlít az övére, hát szarügy.
  • Frekvency
    #2
    butuska Z generációs, az hogy valami újdonság még nem jelenti automatikusan azt, hogy össztársadalmilag és civilizációs szempontból hasznos. Majd amikor a te identitásoddal elkövetnek majd egy büncselekményt - mert ezek a rohadékok minden alkalmat megkeresnek erre - kiváncsi leszek a progresszív világfelfogásodra : D
  • ZenMillitia
    #1
    Hisztizzetek csak, kozben elrohan mellettetek a vilag. :D bar jobban orulnek, ha az AI eloszor a mihaszna ugyvedeket tenne egzisztencialisan nullava. Pokhendi mihaszna eloskodok.