4
  • M2 #4
    Műanyagból kell csinálni, elfelejteni a külső kijelzőt és kihozni rá pár tucat szoftvert meg tartalmakat. Mindezt 1500 dolláros áron. Ha ezeket nem ugorják meg, akkor ismét bukás lesz!
  • Sequoyah
    #3
    Ez egy luxustermek. Lehet barmennyire jo, $3000+ az egyszeruen tul sok. Ertem en, hogy ez egy fair ar a technologiaert amit kapunk, de a hasznalati erteke akkor sem er ennyit.
    Ha 10x ennyire lenne jo, es ez lenne a tokeletes termek, akkor sem fizet a legtobb ember ilyen sokat.

    Ettol meg nem elveszett befektetes ez, a technologia ettol meg jo. Ha egy verzioja megjelenik egy normalisabb arkategoriaban (~$1000), akkor meg lehet jovoje. Leirjak vesztesegkent 2024-ben, de ettol meg kesobb lehet profitabilis lesz.
  • Macropus Rufus
    #2
    "Az Apple gyakran trendteremtő az új termékek piacán, és ha a Vision Pro nem teljesít jól, az nagy hatással lehet az egész iparágra. Bizonyos VR- és AR-specifikus alkatrészek, például a Micro OLED kijelzők iránti kereslet nem biztos, hogy eléri a tömeggyártáshoz szükséges felhasználási arányt, hogy más eszközökbe is bekerüljön."
    hát ez kb. nem így van. Az, hogy az Apple elfeküdt nem fogja befolyásolni a piacot semennyire sem. Ui. az AR/VR piacon egyáltalán nem számít az Apple meghatározónak. A piacot jelenleg a HTC és az Oculus uralja. Az Apple pontosan egy senki itt. Ez nem a mobil szegmens. És míg a Vision-re csak az Apple boltban lévő cuccokat lehet telepíteni (ahol kb. szinte semmi nem volt hozzá) , addig a HTC esetében a Steam-ből az Oculus esetében az Oculus Quest boltból, az Oculus boltból és a Steamből lehet programokat beszerezni.
  • AndReWsss
    #1
    De legalább ők nem közpénzt égetnek hülyeségekre...
    Befektetők, tulajdonosok. Ez most épp nem jött össze, majd legközelebb