31
Rennsport racing simulator
  • JonasSandor
    Egy kettőt mentem törtbe és 1-et lehetett normálisan, többinél csúszott össze vissza a kocsi.
  • sertrex #30
    Szerintem mindegyiket, de az kompromisszumos.
  • JonasSandor
    Ja az jó, billel melyik szériát lehet tolni? A nascart 2015-ös verzióját lehetett az 1-ben.
    Utoljára szerkesztette: JonasSandor, 2025.12.18. 16:02:45
  • sertrex #28
    Van SC. Azt hiszem, hogy "All-inclusive bundle"-ban minden benne van.
  • JonasSandor
    Ebbe az ams 2-be van sc? meg ha megvesszük a teljes palettát akkor megkapjuk a többi dlc-ket is?
  • sertrex #26
    Igen az AMS2, ACEvo, AC Rally, LMU és a PMR is, bár utóbbinak még, a Rennsporthoz hasonlóan, nincs VR támogatottsága, de dolgoznak már rajta, míg a Rennsportnál szó sincs róla. Továbbá a Rennsport inkább esportra lett szánva. Szóval nagy valószínűséggel nem lesz benne fejlett AI, nem lesz karrier és egyebek.
  • JonasSandor
    Automobilista 2.
  • sertrex #24
    Nem teljesen, de hasonló. Viszont van egy csomó sokkal jobb szimulátor, amik jóval többet is nyújtanak és jobbak fizikában is. Én speciel a Raceroomot se használom. Mert vannak jobbak, szebbek, stb...
  • JonasSandor
    Ugyanaz a szisztéma mint a Raceroomnál.
  • sertrex #22
    Én pont ezért szeretem magam kipróbálni a dolgokat.
    Nem hibátlan de elég tisztességes kis progi. Gondolom az a baja a jó népnek, hogy az ingyenes verzióban csak egy pálya és egy autó maradt. A többit, ami benne volt a korai hozzáférésben ingyen, azt most ki kellene fizetni, ha használni akarnád. És minden további tartalomért is fizetni kell majd. Szóval akinek ez nem tetszik, az legfeljebb kihagyja. Ahogy én is. Akkor elgondolkodnék rajta, ha valamiben kimagaslana a többi szim közül, hogy megveszem, de vannak ennél jobbak. Tehát ez kimarad. Az ingyenes megvan így mindig rá lehet nézni, hogy mennyit fejlesztettek rajta.
    Utoljára szerkesztette: sertrex, 2025.12.17. 18:28:41
  • JonasSandor
    Ahogy tesztelték nem repeskedtek az örömtől.
  • sertrex #20
    Legalább is Steamen. Nem szabad elfelejteni, hogy multiplatformon fut és nem tudható, hogy hogyan teljesített a többi platformon. Steamen a korai szakaszban se sokan játszottak vele. Elérhető Epicen is és konzolokon is.
  • JonasSandor
    Ez is oltári bukta lett sajnos.
  • sertrex #18
    Rennsport Hits Early Access In December With New UI, Full Launch In 2025

Utoljára szerkesztette: sertrex, 2024.11.24. 11:08:15
  • sertrex #17
    Be kell újra írni a jelszavadat. Legalább is nálam ezért nem indult elsőre.
  • lac coo
    Nálam nem indul patch óta... :D
  • sertrex #15
    https://www.rennsport.gg/game-update-patch-notes-beta-1-11-0/

Utoljára szerkesztette: sertrex, 2024.10.23. 10:12:35
  • sertrex #14
    Félkész az egész, de pl. a grafikánál próbálgathatod DX11-ben, DX12-ben és Vulcannnal is. Annak viszont kimondottan örülnék ha a pályák ilyen "nyersek" maradnának, mert ez így sokkal valóságosabbnak hat, mint a legtöbb szimben az a patyolat tiszta pályakép. Amúgy egyetértünk. Ígéretesnek tűnik. Tetszik a kezelőfelület is. Egyszerű, áttekinthető. A betöltési sebesség fenomenális. Remélem a tartalom növekedésével is ilyen lesz. FFB, fizika jó irányban van. Online még nem versenyeztem vele, azt nem tudom milyen.
  • lac coo
    Megint nézegettem, most már nem bolondok meg a kiza kormánytól.. A grafika az nagyon felkesz, de a fizika ffb tuti lesz, sokkal jobb mint AC....Abszolút felsopolcos! Gumimelegedes remek.....
  • sertrex #12
  • sertrex #11
    Az megvan, hogy "Open Beta" ???
    Utoljára szerkesztette: sertrex, 2024.09.24. 09:32:21
  • lac coo
    Kijött Steamre is.. Ránéztem megint... Két kör után törölhető.....Nem értem minek eröltetik ezt így , legalább az alap motor kész lenne ....
  • Danecay
    Assetto Corsa EVO

some additional information that some of you may missed because comes out of an Italian interview that Marco did a few weeks ago:
    1- New propetary engine
    2- New graphics, new physics, new AI
    3- interviewer said: did we also have a carreer mode in EVO? Marco said: Much more....
    4- New asphalt and weather algorithm
    5- vr support day one
    6- also out on consoles but no date
    7- very long support to the game
    8- ACC content and support surely until end of 2024 but no further info on 2025 (so that let's me think about a Q4 2024 release for EVO)
    9- Marco said: When we launch the game, you will find out how much we are crazy...
  • Danecay

Game Update (Patch Notes Beta 1.8.5)

Check out the full patch notes for Beta Update 1.8.5 here.
    New content
    · Added Fuji Speedway track
    · Grand Prix layout
    · Added new car: Porsche 963
    · Added new car: BMW M Hybrid V8
    New features
    · Added Pitstop mechanics
    · In the current version pitstops are without any pit crew or animations, these will be included in a future update
    · Added multi-class race mechanics
    · Added safety car to rolling starts
    General
    · Implemented new suspension animation system for better visual experience of car suspension workings
    · Changed DLSS preset settings to reduce problems with “ghosting” behind cars when moving fast
    Gameplay
    · Improved rolling start logic
    SFX
    · Implemented electric motor sounds logic
    Damage
    · Implemented damaged parts replication and improved overall damage system
    UI
    · Implemented relative track positions table on in-game UI
    · Implemented rolling start radar
    · Implemented per-class game summary screen
    · Added tire wear to game HUD
    · Adjusted fuel remaining display to show how many laps player has left before running out of fuel
    · Added damage status to in-game HUD
    · Improved experience when binding controls in the input settings screen
    New day-night system Updated
    · Road Atlanta
    · Fuji Speedway
    · More tracks getting the night time treatment in a future update.
    Bug Fixes
    · Fixed problem with Fanatec wheels sometimes not being recognized correctly by the game
    · Fixed issue with first flying lap sometimes being invalidated for players for no reason
    · Fixed bug with players receiving pit speed limit penalty just after exiting pit lane
    · Fixed some crashes occurring when scrubbing replays
    · Fixed some problems with day/night system giving random light changes when joining a server
    · Fixed some problems with engine / ignition sounds
    · Fixed potential crashes occurring by incorrect drafting-related structures initialization in physics engine
    · Fixed problem with time trials sometimes giving black flag penalty when they shouldn’t
    · Fixed issue with game giving more incident points than a max value allowed in contest settings
    · Fixed issue with lap times sometimes showing last 2 fractional digits instead of first 2 instead
    · Fixed bug with players receiving DSQ when standing in pit garage at night
    Known Issues
    · Using Vulkan can cause the game to crash
    · Nvidia Reflex can cause stuttering. Recommendation is to disable it for now
    · Potential client crash related to DirectX12
    · Curb sounds can disappear after pit stops
    · Replays can crash when scrolling through longer replays
    · Time Trial delta is only shown when PB is set
    · Ghost car does not move in Time Trial Replays
    · In online races, if a car crashes at very high speeds into a wall, it can cause a mini-freeze for all connected clients
    · Getting a black flag in Time Trial will soft lock the player. You have to leave the Time Trial and go back to the Main Menu
    · Updating your profile name will not update your name in any Time Trial leaderboards unless a faster time is set with the new name
    · EV has wrong TC sound, fix in future patch
  • atiwrc
    November végén kaptam kódot az Rennsporthoz, azóta kétszer próbáltam intenzívebben.
    Az első hetekben kicsit többet nyúztam. A TCR-es Hyundait jó volt iránytani monzába 1-2 online futamon is mentem vele, igaz csak 4-6 fős volt a mezőny.
    A GT3 van már mindenbe így azzal picit kevesebbet mentem, a kupás porsche viszont jó volt, kicsit mocorgósabb volt a hátulja és pont ezért szerettem.

Vezetni nem tudok tűpontosan körönként ugyanúgy ezért csak az élményről írnék és az jó volt.
    Valami szép volt a pályákba is de nem tudtam hogy most mi miatt, de lehet tényleg az hogy picit valahogy élettel telibb volt a textúrája a pályáknak meg a fények is pont olyanok mint amilyennek a valós életbe elképzelném.

A második próbálkozáskor valami új utcai pályán mentem, meg nem emlékszem már hogy goodwoodba tudtam-e végül menni, de az egy jó ötlet volt hogy belerakták.
    Viszont online kevesen voltak pont abban az időben, így gyakorlatilag egyedül tudtam csak körözni az éppen nyíló szerveren.

Utoljára szerkesztette: atiwrc, 2024.05.16. 21:26:30
  • sertrex #6

Utoljára szerkesztette: sertrex, 2024.04.22. 08:34:09
  • sertrex #5

Utoljára szerkesztette: sertrex, 2024.04.22. 08:30:53
  • sertrex #4
    Rennsport
  • Ironman2
    Nem értem a topiknyitókat! Miért nem lehet iderakni hivatkozást,vagy videókat,vagy normális leírást a játékról.Ez egy bullshit.Sokkal érdekesebb a téma,ha nem a fórumozónak kellene utánanézni a dolgoknak! Törölni!
  • sertrex #2
    Még csak zárt béta, de ami eddig elkészült a játékból az tetszik nekem. Viszont a nagy kérdés, hogy ebből mikorra lesz egy értékelhetően játszató játék? Mert egyelőre csak egy Hot Lap game. Az is csak néhány autóra és néhány pályára korlátozódik.
  • sertrex #1
    Akinek van már tapasztalata a játékkal, az itt megoszthatja.