4
  • Ellaberin
    #4
    Nagyon üzleti útra terel mindent a gúgli, ezzel egyre hazugabb is. Ráadásul a tárhely elfogyására hivatkozva törlik is már a korábbi bejegyzéseket, így az a tétel sem igaz már, hogy minden fentmarad az internet bugyraiban.
    Téves az irány mindenfelé, de sajnos nem is látszik körvonalazódni alternatíva, no meg ha lenne is befalná szőröstől-bőröstől.
    A Bing nekem meg egy vicc.
  • Sequoyah
    #3
    Mindig ember donti el, azt nem lehet megkerulni. Kerdes, hogy melyik ember.
    A mostani google talalatokat latva, ahol az elso 5 talalat hirdetes, a masodik 5 pedig ugyanaz az 5 de a hirdetes cimke nelkul, gyanus hogy a fizetett tartalom lesz az eloterben...

    En valtottam a Bing-re egyebkent, ami mar most is ad AI talalatot, kulon fulon. Es eddig jonak tunik, jobbnak mint az eddigi Google.
  • kvp
    #2
    "Szóval akkor honnan fogja megtudni egy aktuális eseményre a chatbot, hogy mit kell kirakni?"

    A kulso fel altal szponzoralt hivatalos forrasokbol. Tehat onnantol azon emberek hatarozzak meg az igazsagot, akiknek van eleg tokejuk arra, hogy a generativ MI-ket "ingyen" ellassak a sajat igazsagukkal. Ebben az is elonyos, hogy keves forras leven keves helyen kell visszamenolegesen modositani ha az aktualis igazsag eppen megvaltozik.

    Viszont a jelenlegi generativ chatbot-ok minoseget elnezve meg akkor is hazudnak, ha egyebkent elejuk rakjak az igazsagot.
  • Cat #1
    Engem a Google hosszútávú terve érdekelne, 10+ éves távon. Oké, hogy a chatbotjuk válaszol, de az csak úgy tud válaszolni, ha van újság vagy egyéb dolog, amiben kereshet. Ha a keresőből nem kattintanak át az újságra, akkor az előbb utóbb bezár, hiszen senki nem olvassa, így nem jelenik meg rajta reklám. Szóval akkor honnan fogja megtudni egy aktuális eseményre a chatbot, hogy mit kell kirakni?