7
Filmek amelyeket csak a Moziban láthatsz magyar szinkronnal
  • Namelessness
    #7
    Nos, ha a Forum Hungary-s filmek problémások, akkor az alábbi filmek azok 2024-ből, aminek nem lesz szokásos a megjelenése, és ami a trailer alapján érdekelne (van ami jobban, van ami kevésbé :D):
    2024:
    The Beekeeper - A méhész
    Land of Bad - Maga a pokol
    Civil War - Polgárháború
    Deadpool & Rozsomák
    Immaculate - Szeplőtlen
    The First Omen - Az első ómen
    Hang nélkül Day 1 ??? (a trailer-ben az szerepel, hogy: CSAK A MOZIKBAN, de UIP-Duna filmes szóval...)

    2023 vagy előtte:
    Plane - A gép
    Kandahár
    John Wick 4 (a filmbox-nak hála megjelent)
    Expend4bles - Feláldozh4tók (a filmbox-nak hála megjelent)
    Hypnotic - Konstrukció
    The Hunger Games: The Ballad of Songbirds and Snakes (netflix-re került fel)
    The Creator (ez disney-re került fel)
    Cobweb - A félelem fészke
    Fűrész X
    Thanksgiving - Hullaadás
    Prey for the Devil - Démoni fény

    Forrás: mafab.hu
  • kjhun
    #6
    Pedig a John Wick 4-nél, kénytelen leszel beérni, a mozis hanggal!! Úgy tűnik, bejött a sejtésem, hogy újraszinkronizálták a filmet, ami egy kicsit nonszensz, 1 évvel a mozis premier után. A Lionsgate + Fórum Hungary-s kombinációnál, ha ezeket az infókat látod, mint film/moziforgalmazó, jobban jársz, ha ott a moziban megnézed. A streamingre se került fel, a film szinkronja. Vajon, lesz valaki "tökös" a hangstúdióból, aki kiszivárgotatja a mozis hangot?? Bár nagyon úgyfest, pár A.s kategóriás filmen felül, lassan az is csoda lesz, ha DD2-0-ás magyar hangot kapunk. Sajnos. Viszzajönnek, a narrátoros vhs-es idők? :DD
  • repvez
    #5
    engem viszont az zavar leginább hamár szinkronnál vagyunk, hogy nem egy szinkronnal megy végig egy film főlem a stremelt csatornákon.
    Ahány nemzetiségu szereplö van az mind a saját nyelvén szolal meg és igy elveszik egy csomo akár fontos részlet is .
    Az equalizer 3nál is az első 20 percben csak olaszul beszéltek hiába volt magyar szinkronra állitva.
    De ugyan igy mondhatnám a nros sorozatot is. igaz, ott angolra volt állitva a szinkron, de a sorozat nagy részében spanyolul beszéltek benne.
    DE akár a midway vagy a levelek iwo jimában is ide sorolhato, oott is ha eredeti szinkronnal nézte valaki akkor a japán rész kiesett.

    Én ha filmet akarok nézni akkor nem feliratosan szeretnm az tenni, de ennek az uj modinak "hála" majdnem mindig be kell kapcsolni, hogy legalább legyen valami fogalmam a történésekről. Nem mindenki tud 10 nyelvet , hogy megugorja ezt az akadályt.
    erre is kéne egy uj kategóriát kialakitani ,hogy aki akarja az nézze teljesen autentikusan több nyelven, és maradjon meg egy normál verzio amin csak egy szinkron van . vagy magyar vagy angol
  • Namelessness
    #4
    Hát igen a mozis hanggal lévőket Én is megtaláltam, de sajnos úgy nem igazán érdekelnek csak normális 5.1 vagy legalább 2.0-s magyar hang kellene, ami nem mozis :D
    A John Wick infóért köszi és a Feláldozhatókért is!

    Amúgy teljesen átértékelődik a mozi számomra, mert voltak olyan filmek, amelyeket nem néztem meg, mert úgy is meg fog jelenni stream-ben, lemezen, kalózba :D, de ha tudtam volna, hogy ilyen "probléma" lesz a megjelenés körül, akkor elmentem volna azokat IS megnézni a többi mellett, amit láttam.

    Viszont volt még egy kérdésem és ez izgat igazán: Melyek lesz azok a FILMEK 2024-ben, aminek hasonló lesz a "megjelenése", mármint, hogy nem lesz, mert arra elmennék a moziba és megnézném.
    Utoljára szerkesztette: Namelessness, 2024.03.24. 10:55:29
  • kjhun
    #3
    Na, utánanéztem ennek-annak. (A Feláldozhatók 4 az, amire utaltam lentebb és már végre felkerült, az őt megillető móinőségében, a netre, bár csak 2.0-ás hanggal. (Az 5.1 jövője így kérdésessé válik.)

    Szerintem streaming, DVD/BD megjelenést, ne nagyon várj már ezen filmeknél, esetleg a környező országok ilyetén lemezes kiadványait kell sasolni, hátha rájuk kerül a magyar szinkron.. Ahogy feltűnt, majdnem mindet, a "Fórum Hungary..." forgalmazza.

    Démoni fény - Mozis hanggal fellelhető.
    A gép - Mozis hanggal fellelhető a neten, bár a "NAGY" virágboltban pont emiatt, még nincs feltéve. (mint az összes többi ilyen hangú film is.)
    Kandahár - Szinkron készült, az ISZDB-n szerepel is. Mozis hanggal felkerült már valamikor. (A VIDEA-n is volt pár feltöltés belőle.)
    John Wick 4 - Szinkronosan holnap adja a TV! (Kérdéses, lesz-e vajon 2.-ik szinkron? Kicsit kínos lenne.) Mozis hanggal is fellelhető.
    Hypnotic - Mozis hanggal ez is fellelhető.

    Ha az a cél, hogy magyar hanggal kelljen a film, mégha mozis is, van rá lehetőség, aki élni akarna vele.
    Utoljára szerkesztette: kjhun, 2024.03.23. 20:43:58
  • kjhun
    #2
    Ez számomra is kicsit furcsa, hogy a mozikban vetítik őket szinkronnal, de a boltok polcaira már nem jut el a film, DVD-n vagy BD-n.... Streamingre meg a jóég tudja mikor, ha eljut.

    A legtöbb sírást, a John Wick 4 kapcsán olvastam annó, de ők fellélegezhetnek, mivel adásban ekkor lesz: John Wick 4 - 2024.03.24. 20:00 - Filmbox Premium

    Bár, egy kérdés ettől még felmerül, az emberben. A "mozis" szinkronal lesz vagy rögvest egy újabbal adja le a TV??? Amúgy, mozis hangú kalózkópiák felkutatásával nem próbálkoztál? Valahová csak felkerültek ezek a filmek, amikhez készült eddig szinkron. Tegnap is felkerült valamilyen film, ami hasonló cipőben járt, hogy csak moziban volt eddig látható. Természetesen, nem a klasszik MD/LineDub minőségű hanggal.
  • Namelessness
    #1
    Hello mindenkinek!

    Ez a téma azért jött létre, mert bizonyos filmek ugyan a moziban magyar szinkronnal voltak/lesznek láthatóak, de a mozi után nem kaptak magyar szinkronos megjelenést...
    Tehát a filmek nem jelennek meg DVD/Blu-ray lemezen, illetve streamen sem valamiért MAGYAR szinkronnal, de erről szinte semmit sem lehet találni az interneten, hogy miért történik ez.
    Szerintem a moziknak is jó bevételforrás lehetne, ha az emberek előre tudnák, melyik film lesz olyan, amelynek a szinkronos megjelenése ? időtartamú.

    Eddig az alább filmek nem jelentek még meg szinkronos formában:
    Prey for the Devil - Démoni fény
    Plane - A gép
    John Wick 4.
    Kandahár
    Hypnotic - Konstrukció

    Hallottam már pár magyar szinkronos trailernél: CSAK a mozikban! (Én általában angolul nézem a trailer vagy a magyar estében ez nincs a végén csak néhánynál)

    Most a legutóbb A Quiet Place: Day One mozis előzetesénél láttam/hallottam, mikor a Dűne 2-t néztem meg! (Bár, hogy ez tényleg nem jelenik meg, azt személy szerint nem tudom.)

    A kérdésem, kérésem: olyan moziban szinkronosan levetített filmek címeit szeretném tudni, illetve az olvasók, aminek a szinkronos megjelenése nem a szokásos 2-3-4-5 hónap vagy bizonytalan vagy nem lesz várhatóan!
    Utoljára szerkesztette: Namelessness, 2024.03.23. 09:40:28