1
  • Bruce_Willis
    "A hatóságok rájöttek, hogy védeni kellene a böngészési és helymeghatározási adatokat."

Baszki, ezek kb. 20 évvel vannak lemaradva!
    Az agyam eldobom.
    Emlékszem, sok éve, még a prohardveren a sok birka, azt a hülyeséget mantrázta, hogy akinek nincs takargatnivalója, azt nem zavarja, hogy ha felhasználják az adatait.
    Azóta rájöttem, hogy a generációs különbség miatt a kis pöcsfejek, nem találkozhattak olyannal mondjuk, hogy levéltitok. Olyan világba születtek bele, amelyben természetes nekik, ha megfigyelik a szokásaikat, elolvassák az emailjeiket stb. Nekik a privát szféra csak offline létezik (Ne nyiss be a szobájába, ne ülj mellé a buszon.). De szerintem még azt sem tudták hogy a privát szférát eszik vagy isszák.
    Hiába magyaráztam nekik, hogy nem mindegy hogy valakinek elmondod a titkaidat, és az nem adja tovább, vagy valakinek kiadod a titkaidat, és ő mindent rögzít, sőt még egy csapat pszichológussal is kielemzi a szokásaidat, és percre pontosan figyeli minden lépésedet. Ergo, a google nem a barátod, hanem az ellenséged.
    Kell még 20 év, mire az emberek elkezdik bojkottálni a google termékeket.
    Az Apple-t szeretik összemosni ezen a fronton, a két legkártékonyabb kémszervezettel, a google-al, és a metával, csak hogy megnyugtassák magukat a droidosok.
    Aki használt már apple terméket, az érzékeli a különbséget.
    Sajnos a Microsoft is ebbe az irányba megy, mindent tudni akar a felhasználóról, és durván erőszakos. A Windows 11 kiverte nálam a biztit egy párszor. Lehet hogy a microsoftot is idővel, tiltólistára kell tennem. :(
    Főleg ha AI integráció kerül a windowsba.

Utoljára szerkesztette: Bruce_Willis, 2024.03.05. 21:14:54