6
-
gosub #6 És ez számít? Azok egyébként is csak tesztek, egy játékfilmnél nem hagynák benne. -
Videók? Ott éppen kitűnik a hiba. Ha mondjuk nem kezeli rendesen a fényforrások helyét, a fókuszt, a színeket, vagy a megjelenített tárgyak/személyek nem reálisak... Ahogy a képeken is feltűnik a 6 ujj stb. -
gosub #4 Ahol kevésbé számít, kritikus a pontosság ott lehet használni, mint videók, képek, hang. A többi értéket nem képviselő töltelék jellegű. De emiatt több 10 millió ember energiaigényét elpazarolni az abszolút környezetszennyezés. -
militavia #3 Én a melómmal kapcsolatos full alap kérdéseket tettem fel. Egy laikus elhitte volna a választ, én a rövid összefoglalón adott, abban két elvi hibás is találtam.
Jelen állapotban kb. fordításra lehet használni, mert átlagban jobb a CGPT, mint a többi, de itt is az van, hogy bele kell javítani n+1 helyen. -
Pont így.
Csak sajnos ezek az MI-nek csúfolt programok nem jók semmi másra, mint, hogy az embereket hülyítsék.
Értelmes dolgot még egyiktől sem sikerült kicsikarnom. Pedig nem tettem fel bonyolult kérdést. Nem is értem, hogy gondolják, hogy ezek után majd elgondolkodom az előfizetésen.
Nemrég a Gemini-t kérdeztem, pont olyan hülye volt, mint a ChatGPT.
Aztán beírtam a keresőbe és mindjárt közelebb kerültem a megoldáshoz.
Szóval én sokat nem várnék ezektől a vackoktól. -
DeviloftheHell #1 talán a chat programok helyett fuzios rekatort kéne terveztetni vele, azt ott lenne a zöld energia.