6
-
#6 Az igaz, hogy mehet az illegális tartalom meg nincs polkorrekt marhaság így az ember ott tényleg talál infót ellentétben a Google-lal, de a fórummívolta hulladék. Struktúrája átláthatatlan és nagyon kényelmetlen használni, kibontani a threadeket stb. Nincs tematika szerinti csoportosítás faszerkesztben stb. stb. -
Sequoyah #5 Lehet en hasznalom maskepp, de szamomra hasznos. A Google kereseseim nagy reszere a Reddit adja a legjobb valaszokat (Quora-val karoltve), mert minden mas amit a Google ad, az reklam...
Lehet hogy egy rendezetlen katyvasz, de legalabb valodi emberek valodi, oszinte valaszainak a katyvasza. -
#4 nem találtam benne logikát és még azt sem, hogy ha találtam egy témát ami érdekel és vannak hozászolások akkor állandoan ki kell bintogatni, hogy ,megtudjam mit irtak, meg ha elmegyek onnan akkor megint csak a keresessel tudom megtalálni az adott hozzásolást, nem tudom, felgöngyoliteni, hogy honnan kezdödött a téma vagy mi a vége.
Adtam neki időt, de nem fogott meg, az , hogy a bögarak hova repkednek meg nem hat meg én inkább a ehető ételekre megyek mint a végtermékre. -
#3 Elsőre fura a logikája, de alapvetően okosan van felépítve. Adni kell neki egy kis időt, aztán rájön az ember. 500 millió légy nem tévedhet :D -
#2 kb én is igy vagyok vele, egyszerüen nem látom át, hogy hogyan vannak a témák csoportositva, ki mikor kinek válaszolt . egy átláthatatlan katyvasz az egész számomra -
#1 Mekkora hulladék a Reddit, hihetetlen! Fórumnak hívni eufémizmus.