4
Soulmask
  • Ironman2
    #4
  • Ironman2
    #3
    A demo 40 órás játékot enged ahogy irják,de privátban már elérték a 77 meg 56 órát is,és nem állt le.Valószinü hogy csak az online game-ra vonatkozik a 40 óra.
  • Ironman2
    #2
    A lényeg mégis abban van hogy itt is be lehet fogni munkásokat,ki lehet jelölni őket craftolásra,harcolásra,fel lehet fegyverezni,és ruházni őket,lehet törzsi klánt kialakitani npc-kből is,és játékosokból is,vagy vegyesen,szóval ez tényleg érdekes dolog.Van egy képernyő ahol a törzs tagjai helyezkednek el ranglétra szerint.Pvp szerón ez hatalmas móka lehet.
    Első tipp,hogy a bonfire védi a bázisunkat,a lebomlás ellen is,sok cuccot kell belerakni hogy sokáig égjen.
    Mi pve szerón vagyunk amugy.A rengeteg cuccot ki kell tanulni előbb a technológia fánál,és csak utána tudod craftolni.Van fejlődési fa is,sok pontokat lehet elosztani,eléggé összetett a játék.Nekem a köteles lándzsa tetszik,vissza lehet huzni eldobás után.
    Egyelőre ennyi,remélem hétfőn is lehet majd tolni,de ne búsuljatok,nemsokára jön a bejelentés.
    Már van magyarítás a demohoz,nem rossz,én próbáltam,csak egy fájlt kell átmásolni.

    https://gep.monster/games/soulmask
  • Ironman2
    #1
    Conan Exiles,Ark:Survival Evolved keveréke megszületett a Campfire Studio jóvoltából.
    Még éppen időbe ajánlom,mert a demot sajnos leveszik vasárnap a steamról,úgyhogy töltsétek,próbáljátok ezerrel.Azt nem tudom hogy a demo utána müködni fog-e,sok hivatalos szerver van,és privátokat is lehet indítani.Én bizok benne hogy meghagyják mire kijön az early acces első változata.Korai változat ide-vagy oda,egy teljes játék már most előállt,egész jól el lehet szórakozni vele.
    Na és miről van szó? Ez egy brutál game,csakis szuperlativuszokban lehet beszélni róla.Adott egy maszk,aminek külön tulajdonságai vannak,és lehet alakitani is menet közben.Evvel a maszkkal kb olyan dolgokat tudunk csinálni,mint egy Jedi mester a kardjával.Szóval különleges képességeket ad nekünk.Menet közben a pályákon is találhatunk szétszórt maszkokat,ha felvesszük,akkor azokba a tulajdonságokba bújunk bele amit a maszk tartalmaz.Érdekes a téma.Folyt köv..



    Steam link,és demo
    Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2024.02.15. 23:52:57