4
 • kvp
  #4
  "De itt az a baj, hogy a Chrome nem fog működni, hacsak nem adod meg a bank- vagy hitelkártya számodat..."

  Kapasbol masnap fork-oljak a chromium-ot es megy tovabb a google mentes open source ag (mondjuk nickelium neven :-) ) olyan fejlesztokkel akik hajlandoak ingyenesnek hagyni. Lasd az openoffice - libreoffice valtast.
 • Csaba161
  #2

  De itt az a baj, hogy a Chrome nem fog működni, hacsak nem adod meg a bank- vagy hitelkártya számodat...
 • kvp
  #2
  Ezt hivjak pay per view vagy pay per click rendszernek. Amikor kattintasonkent kell fizetni a weboldalakon.

  A megoldas az, hogy nem adunk meg semmilyen kartyaszamot es aki penzt ker, annak az oldalat egyszeruen nem nezzuk. Nem igen van olyan tartalom a neten amiert erdemes penzt adni.

  Ha elterjed a fizetos tartalom, akkor a vegen majd a messengeres uzenetekert is darabszamra fizetni kell mint az sms-ekert. Ekkor az emberek eleg nagy resze ra fog jonni, hogy annyira nem is erdeklik ezek az oldalak. Plusz ami ingyenes marad, oda fog menni mindenki, pl. a kinai kommunista part kozossegi halojara (aka. tiktok). Aztan meg tilthatjak be az ingyenes oldalakat nyugaton, mert hogy az ellenseg propagandaja...

  ps: A gyerekek koreben latom eselyet elterjedni, ok konnyebben balhezzak ki, hogy a szulo feltoltse a klikkelesi szamlajukat, hogy netezhessenek.
 • Csaba161
  #1

  Aztán ha hitelkártyát adsz meg, majd csodálkozol hó végén, ha több száz dollár kamatot kell majd fizetned a túllépet hitelkereted miatt..