3
  • kvp
    #3
    "hogy ha mindenki annyit tenne bele a munkába mint ő, akkor húdemennyivel előrébb lennénk."

    Mindenki sajat magahoz meri a munkat. Neki az volt a 100% teljesitmenye, ami az atlagos beosztottnak csak 20% munkat jelent. Ha ertett volna valamihez akkor nem leptetik elore, mert szukseg lett volna a munkajara termelo pozicioban.

    A vezetok azert akarjak a tavmunka megszunteteset, mert a munkajuk nagy resze az emberek fizikai felugyelete, amit tavmunkaban nem lehet vegezni. Ezzel vedik magukat az MI-vel torteno kivaltas ellen.

    Nem veletlen, hogy az 1962-es Jetson csaladban is a managert cserelik le robotra, nem a mernokot (George Jetson-t), pedig mar o is MI-t hasznal a munkajahoz (RUDI a neve) es az ido nagy reszeben csak az OK gombot nyomkodja. Btw. az 2062-ben jatszodik es ugyanugy be kell jarni dolgozni, pedig van videohivas es tavmunka is, sot VR is. Csak valamiert nem hasznaljak munkara vagy tanulasra.
  • DeviloftheHell
    #2
    senki nem dobta oda neki, hogy hát igen már le is lehetett volna huzni a rolót?
  • Sippie
    #1
    "A vállalatok vezető tagjai vannak a leggyakrabban az irodában"
    nyilván ők vannak a legjobban megfizetve... agyfaszt kaptam amikor egy nagyobb nevű multinál idehaza előadta a menedzser (akinek a segge alá tolták a céges Volvot), hogy ha mindenki annyit tenne bele a munkába mint ő, akkor húdemennyivel előrébb lennénk.