2
 • Fefy
  #2
  Ez az egyik, amit írtál, a másik hogy felnőtt nem vehet magának LEGO utánzatú építőkockákat töredék áron?
  Ezen felül ha csak annyi szerepel a leírásban, hogy plastic building blocks és sehol nincs beleírva, hogy LEGO compatible building blocks, akkor miről is beszélünk?
  Nálam a hamisítvány az azt jelenti, hogy eredeti néven hirdeti magát, vagy legalábbis megpróbálja eredetiként eladni magát. Ami viszont csak úgy néz ki, de nem is próbálják meg eredetinek feltüntetni, azzal mi is a baj?
 • Arnika19
  #1
  A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) repülőtéri igazgatósága csaknem 6 millió küldeményt vámkezel havonta, tavaly novemberben és decemberben az e-kereskedelmi küldemények száma már elérte a havi 9 milliót - közölte az adóhivatal.
  Ne fárasszatok már, a kereskedők által beküldött áfa igazolásos vám-árúnyilatkozatokat eltárolja a programotok, az áfát meg küldik a külföldi adóhivatalok, lóf@szt dolgoztok vele, pont az volt a lényege az 2021-es átállásnak hogy elektronikusan menjenek a dolgok, mert ugye 150 €-i ami vámmentes azon nem kell "vámkezelni" semmit, tipikus NER cég, nagyobbítja a valójában semmittevést.
  Kínában is lehet játék kockákat gyártani és forgalmazni, nem csak a Lego-nak van rá joga, ez is gumicsont téma. Van olyan kínai játékgyártó aki jobb készleteteket készít, a Lego meg csak irigykedik az ötlethiánya miatt. Nem minden hamisítvány ami egyberakható műanyag kocka.
  Utoljára szerkesztette: Arnika19, 2024.01.12. 17:22:03