5
  • reptile1313
    Elkepeszto latni amugy a kommentelok ertelmi szintjet. Ilyen tiktokos kogazdag a kocsmaban szint.
    Lattatok par also kategorias scifit, es akkor azt oklendezitek vissza, okoskodo hangnemben. :D :D :D
    Vilagvege vs nem vilagvege.

Annyira szorakoztatoak vagytok, amobak :D
    A fajtatok a multban is, mindentol !!!!!!IS!!!!!! rettegett:
    Hogy az emberek megfulladnak a nagy sebesseg okozta vakuumtol. Hogy Semmelweis Ignac kezet mosott. vagyrettegtek, mint azok akik kirohogtek a fivereket amiert azt mertek gondolni,hogy vasdarabok repulni fognak. :D :D
    mindenki meghal, aki MIt hasznal. ja, nem, nekem van igazam. mindenki aki nem hasznal az hal meg. nem,te hulye. Igazabol szerintem picike az eselye,hogy mindmeghal. Nem, nem igaz. szerintem annak pici,hogy....
    TOLJATOK MEG, LEGYSZIIII! :D :D :D

Utoljára szerkesztette: reptile1313, 2024.01.14. 15:40:25
  • Kotomicuki
    Hát, ahogy a felhozott példa is mutatja, nem éppen a minden oldalról megkérdőjelezhetetlen hasznosság a MI "alkalmazásának" a mozgatórugója. Épp ezért tartom esélyesebbnek a "világvégét", mint annak az elkerülését általa.
  • Gabbbbbbbbbbbb
    Szerintem leginkább arról van szó, hogy IT analfabéta szenilis részvényeseknek kell villantani valamit. Mobiltelefonoknál már volt egy kör úgy 5 éve. (AI kamera, AI asszisztens)

---

Sokan AI-ban a világvégét látják, én pedig inkább egy -nagyon pici- esélyt annak elkerülésére.
  • Kotomicuki
    A "piacot" a fogyasztók újra-feltőkítése és számuk legalább a "régire" való visszaállítása mentené meg - egyedüliként, ha szigorúan ragaszkodunk eme, bukott rendszerhez, társadalmi berendezkedéshez...

Az, hogy találnak, létrehoznak egy nemlétező piaci rést, amit ráerőltetnek az arra rá nem szoruló végfelhasználókra a monopóliumuk, kartellezésük és "lobby-erejük" által, vagy feltalálják újra a spanyolviaszt, még nem fogja megmenteni a hosszútávon eleve működésképtelen gazdálkodási formájukat.
    Ráadásul, amit most szeretnének minél előbb és minél szélesebb körben elterjeszteni, pont az gyorsítja fel/tovább a rendszer-összeomlást, minden szinten.

Sz'al, tényleg váltani kéne, csak messze nem biztos, hogy az MI lenne a jó megoldás - első körben semmiképp...