A Rebel Moon elkezdte leuralni a Netflixet
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem tudom, de nyilván nem fogom megnézni, ha sejtem, hogy nem fog tetszeni, és főleg nem rögtön a premier után, mert az a minimum, hogy képes vagyok várni, hogy informáltabb döntést hozzak.
(Értelemszerűen nem lehet minden filmet megnézni, és a sok lehetőségből nem fogom azt választani elsőre vagy másodikra, ami egyesek/sokak szerint borzalmas vacak. És ezzel nem a filmről mondok véleményt, amit lehet, hogy imádnék (ezt sosem fogom megtudni), hanem a azokról a zombikról, akik lihegve rávetik magukat, mert reklámoznak valamit, utána pedig hirdetik, hogy milyen hülyék voltak. És ne érts félre, nem rád gondolok, te jó döntést hoztál, ha (nagyjából) tetszett.)
(Értelemszerűen nem lehet minden filmet megnézni, és a sok lehetőségből nem fogom azt választani elsőre vagy másodikra, ami egyesek/sokak szerint borzalmas vacak. És ezzel nem a filmről mondok véleményt, amit lehet, hogy imádnék (ezt sosem fogom megtudni), hanem a azokról a zombikról, akik lihegve rávetik magukat, mert reklámoznak valamit, utána pedig hirdetik, hogy milyen hülyék voltak. És ne érts félre, nem rád gondolok, te jó döntést hoztál, ha (nagyjából) tetszett.)
Mert gondolom, te anélkül is tudod az összes létező filmről, hogy az jó vagy sem, anélkül, hogy megnéznéd...
Am nem olyan rossz film ez. 6/10-et simán ér. De tény, hogy több esetben is elég összecsapottnak érződik.
Am nem olyan rossz film ez. 6/10-et simán ér. De tény, hogy több esetben is elég összecsapottnak érződik.
ez tulajdonképpen egy csomó régi film mockbustere...
Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams
A sok hülye meg rohant, hogy megnézze. Zombibanda, a Netflix az agyukat uralta le.