6
  • BrockSamson
    #6
    Nagy ujdonsag, a 90-es evekben meg csomo gyerek tevefuggo volt.
  • wraithLord
    #5
    Szerintem nem az a tecsőfüggés, hanem hogy megállás nélkül tekergeted a short-okat.
    Egy hosszú, valamit mondó videó megnézéséhez már kell tudatos szellemi és intellektuális jelenlét is, nem csak ülsz, bámulsz ki a fejedből, és elvagy, és érzed, hogy ez jó neked.

    Mondjuk ugyanez a telefon nyomkodásra is igaz. Ha nálam van, persze hogy folyton nyomkodom, mert kimeríthetetlen információ- és ingerforrás. De simán ott tudom hagyni valahol a francba, és egyáltalán nem hiányzik.

    Ahogy megfigyeltem, én csak a cigitől tudok függő lenni. Viszont már 6 éve nem dohányzom, és nem is tervezem. :D
  • barret
    #4
    Azért a jutub nélkül már nehéz lenne az élet.Nagyon sok segítő videó van fent! Műszaki,kertes,szoftveres,stb. Bármire van szükségen,csak rá kell keresni.
  • Tetsuo
    #2
    A Tik-Tok-függéshez kell azért a 80-as IQ.
  • dyra
    #2
    Haat sajnos nem csak ők. Én is digitális detoxot raktam a telefonomra de valószínűleg a gépekre is kell majd. Vagy palyaelhagyas és olyan munkát kell keresnem ami nem képernyő előtt zajlik. Hihetetlen betudja szippantani az embert a net. Még most egy buta telefonon is gondolkodom. Kollégáim dettó. Sokszor a céges bulin is egymás mellett nyomogatjuk a telefonjaikat közös ebédnél is. Van olyan kolléga aki úgy beszélget, hogy a telefonján is Chatel közben. Multitasking kb mindenki.