7
 • manypet
  #7
  Na, így már nem is kell válaszolnom hisztikének. Megtetted te helyettem. Köszi. ;-)

  Azt nem értem csak, hogy ha valaki még ennyi felelősséget sem tud vállalni a gyerekéért, és azt is másra ruházná, az miért érzi magát felnőttnek és miért vállal egyáltalán gyereket? Gyereknek gyereke? Szánalmas. Inkább ment volna játszani a homokozóba és hisztizett volna ott anyucinak. Többre mentünk volna, mintha szaporítja magát egy ilyen felelőtlen proli.
 • Andrevv
  #6
  Hát akkor lehet veled van a baj. Vannak gyerekeim, saját mobiltelefonjuk csak itthon van és csak akkor használhatják ha egy szobában vagyunk, de akkor sem bármit és bármennyit. Az iskolában csillagos ötösök, a házifeladatokat maguktól csinalják, csak akkor segítünk ha kérik és az nem gyakori. Önállóan és normálisan képesek gondolkodni, megfelelő értékrenddel és eletszemlélettel. Ha a gyerek nem tiszteli a szüleit, akkor annak oka van.
 • Sequoyah
  #5
  Latom neked nincs gyereked. Probald csak kontrollalni a gyereked media-hasznalatat, es lassuk milyen sikeres leszel vele...
 • Sequoyah
  #4
  Persze, barki mas csak ok nem.

  Csinalhatnak ezt a cigivel, alkohollal es drogokkal is. Toljak tele a mediat tiniket es gyerekeket celzo reklamokkal, hogy a dohanyzas milyen cool, es nyithatnanak dohany/alkohol boltokat az iskolak mellett, es idonkent bekuldve az eladokat az iskolakba is. Aztan hibaztassuk a szuloket, hogy miert nem tiltottak meg a gyerekuknek, mert a gyerekek aztan olyanok, hogy 100%-ban mindig szot fogadnak, ha a szulo megtilt nekik valamit...
 • manypet
  #3
  Helyes meglátás, egyetértek.
 • Kryon
  #2
  Jó lenne, de a politikusok ellenérdekeltek benne, mivel akkor megkérdőjeleződne, hogy mi szükség rájuk egyáltalán. Így aztán mindent meg fognak tenni azért, hogy az átlagember birka maradjon.
 • manypet
  #1
  Logikus lenne. Miért feleljen bárki is más gyerekéért? A szülők manapság szeretik lepasszolni a munkájukat, pedig ettől még ők lennének felelősek a gyerekért. Amikor hoztak egy szabályozást a pornóoldalakon a 18éves kattintós jóváhagyásra, ami közröhej kategória, és utána döngette a sok nyomorult politikus a mellét, hogy ők aztán mindent megtettek, az nem adott semmi pozitívumot a társadalomnak. Csak újra fontosnak próbálta mutatni magát pár parazita. A GDPR szabályozás is egy ugyanilyen baromság, mert nem csak hogy nem fogja megvédeni a felhasználók adatait, de még nehezíti is a kis cégek meg vállalkozók munkáját, meg mellette zavarja a felhasználókat. Egy újabb példa arra, hogy ha állam bácsi politikusai szabályoznak, akkor abból értelmes nem sül ki soha.
  Az embereknek kellene végre megtanulniuk, hogy a saját életükért ők felelősek, nem pedig egy politikus, és nem is egy multicég. Hanem ők maguk.