5
 • kvp
  #5
  Az a veletlen karaktersor a gyari sorozatszambol generalodik az adott tipusu router-hez, de persze ahhoz ra kell jonni a router tipusara es hozza kell ferni a generator algoritmushoz. Nem olyan egyszeru mint az admin:admin.

  "Az már régen rossz, ha valaki fizikailag hozzáfér az eszközhöz, vagy fel tud csatlakozni a WPA3 védelemmel ellátott wifire."

  A bongeszot futtato gep ertelemszeruen fent van es ma mar minden bongeszo tud inditani http(s) lekereseket a betoltott oldalakrol, szoval amit az egyszeru luser bongeszoje lat a belso halozaton azt minden betoltott weboldal javascript-je is latja. Igy ilyenkor a bongeszo a proxy a kulvilag es a router admin oldala kozott. Erdemes minden netkapcsolattal rendelkezo halozati eszkozt ugy levedeni, mintha a sarki mekiben lenne felrakva a netre, fuggetlenul a router-ek, tuzfalak es nat-olasok szamatol.

  Az meglepett, hogy a "titok" vagy "titkos" nincs a gyakori jelszavak kozott. Persze aki bedol egy nordpass fele vpn scam-nek az alapbol nem tul okos es ne lepodjon meg, ha a vpn "szolgaltatoja" lehallgatja az osszes forgalmat, meg kielemzi a jelszavait.
 • militavia
  #4
  Nekem speciel nem az volt az alapjelszava, hanem full random karatersor.
 • NEOreg3
  #3
  Úgyszintén. Az már régen rossz, ha valaki fizikailag hozzáfér az eszközhöz, vagy fel tud csatlakozni a WPA3 védelemmel ellátott wifire. Másképp meg nem sokra megy a default jelszóval.
 • Cat #2
  Ha előfizetsz az internetre, kapsz egy routert. Ebben az alapjelszó admin. Azaz Magyarországon kapásból egymillió eszköznél ez a kód. Én se változtattam meg, mert minek.
 • manson222
  #1
  Ilyenekből lesznek a Darwin-díjasok... :/